שאלה של דייג מתחיל

dorontalron

New member
שאלה של דייג מתחיל

בשבת שעברה דגתי עם בני בפלמחים קרוב מאוד לחוף עם רולר הצאנו דגים קטנים משלושה סוגים 1 עם פסים צהובים לרוחב הבטן 2 דג בצורה יותר אגסית פלמידה? 3 דג צר וארוך שנראה כמו נחש מה שם הדגים האם ניתן לאכול אותם איך מבשלים אותם
 

asia7

New member
יצא לך לנקות דגים .?

הארוך דמוי נחש (? ) שקוף - צהבהב הוא " טלוויזייה " דג חול טעים עם בשר נקי . השאר יכולים להיות , פלמידה , חלמה , קוה -קוה , מרמיר... נקה את הדגים : קשקשים חיצוניים + קיבה ויאללללה למחבת עם שמן עמוק . אני נוטה לטבול בקמח לאחר שטיפה במים מתוקים ( יש ששמים גם ביצה ) . לפניי שבוע ניקיתי לי קצת מרמירים ודניסים וטיגנתי בשמן עמוק , קינחתי בכוסית וודקה - תפוזים וסיגרייה חחחחחחחחח.
 
למעלה