שאלה של בור ועם הארץ

שאלה של בור ועם הארץ

חברים שלי בישיבה, מדברים כל הזמן על איזה אחד יוסי מזרחי, ואני לא מבין על מה הם מדברים, וגם לא נעים לי לשאול אותם, משום שאני יהיה ללעג וקלס בעיניהם, כי הבנתי שהוא אחד מפורסם. מישהו אולי מוכן לתת לי קצת מידע על הבן אדם?

שערים

New member
א. כנראה שאתה לא צריך לדעת מי זה...

ב. מי אמר לך שאחרי שתדע מי זה היוסי מזרחי הזה תהיה תלמיד חכם. אולי תשאר (עדיין) בור ועם הארץ. אגב זה נראה לי מישהו מהספורט הישראלי.

בור ועם הארץ בתחום הזה- זה טוב.

יוסי מזרחי היה (אחלה) שוער בבית"ר י-ם 11 שנים. הוא שיחק עם אלי אוחנה, אורי מלמיליאן ודני נוימן.. (אלו המפורסמים שאני זוכרת..) הביא גביע כמה פעמים (גביע המדינה) בקיצור, זה הי פעם. היום הוא מאמן בית"ר י-ם. (לפני זה הוא גם אימן או היה עוזר מאמן במכבי פ"ת והפועל י-ם. )

מאשניק

New member
רק תוריד את האות ת

והסתירה תתיישב מיניה וביה והכל יבוא על מקומו בשלום

גוט ניק

New member
אולי התכוונו לאליהו מזרחי?

סביר שזה המזרחי שהכי מדובר בישיבות. רבי אליהו מזרחי, הרא``ם, נחשב עד היום לגדול פרשני רש``י זי``ע.

אתם באמת לא יודעים מי זה???

זה ``בסך הכל`` המאמן החדש של בית``ר ירושלים אחרי שהעיפו את ארדילס.. לא יותר.. נו עזר לך? עכשיו אתה יכול להשתתף בוויכוחים?...

תודה לכל העונים..

היתי בטוח לפי כמות הנייעס, שמדובר במשהו יותר מענין. בס"ה ספורט.. מה שכן, לא חשבתי שכ"כ הרבה בחורים בישיבתי מתענינים בספורט.

נגד הזרp

New member
מעניין שבישיבתך מתעניינים

בספורט הכדור סברתי שאך ספורט זריקת סטנדרים וכתבי פלסתר מעניין את בני ישיבתך

בושה וכלימה

שאתה מכפיש את בחורי פוניבז בדיבורים מסוג זה. למרות שבפועל איני יודע מי זה. בכ``א לא שאלת מי זה הגריש``א

ראשית אינך יודע לאיית את שם הישיבה

כראוי. פוניבז` דבר שני אנלא חושב שבבין הזמנים שלא היית בישיבה נייעסו עליו. בכ``א אני דווקא שמעתי שנייעסו על הגרישא ולייבוביץ. (ע``ע הפשקוויל). בכ``א אולי החברה שלך מנייעסים על זה רק אם תואיל בטובך לומר לנו מי הם חביריך ? (שוינאים-מחבלים)?

שקרן מינה וביה

איית את שם הישיבה נכון. פוניבז` דבר שני אנלא חושב שבבין הזמנים שלא היית בישיבה נייעסו עליו. בכ``א אני דווקא שמעתי שנייעסו על הגרישא ולייבוביץ. (ע``ע הפשקוויל). בכ``א אולי החברה שלך מנייעסים על זה רק אם תואיל בטובך לומר לנו מי הם חביריך ? (שוינאים-מחבלים)?

נגד הזרp

New member
אבקש בכל לשון של בקשה

את מריבות ישיבת פונביץ לעשות בקומונה המיועדת לכך

למעלה