שאלה שאלתית

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
נניח ואתם חמים, והחתן שלכם מדלג למיטות אחרות, איך תנהגו?
אתה יודע זאת בוודאות?
אני הייתי מנהלת שיח עם הבת שלי או הבן להפרד/להתגרש למרות שלמטבע יש שני צדדים, ונותנת לו גיבוי מלא .
יש טיפול זוגי ויש שזה מצליח ויש שלא.
למרות שאני אף פעם לא אתן הצדקה להפרת אמון אצל הבן שלי זה היה נגמר בגרושים.
ואייך אתה מרגיש עם זה???

יעיש התימני

Well-known member
אתה יודע זאת בוודאות?
אני הייתי מנהלת שיח עם הבת שלי או הבן להפרד/להתגרש למרות שלמטבע יש שני צדדים, ונותנת לו גיבוי מלא .
יש טיפול זוגי ויש שזה מצליח ויש שלא.
למרות שאני אף פעם לא אתן הצדקה להפרת אמון אצל הבן שלי זה היה נגמר בגרושים.
ואייך אתה מרגיש עם זה???
אני לא יודע.
העליתי שאלה ע"מ לבדוק את רמת הצביעות שלנו.
לעצמנו - נדלג ונקפוץ בין מיטות, אבל לחתן של בתנו לא נרשה? נשלח לייעוץ, נמליץ להתגרש?

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אני לא יודע.
העליתי שאלה ע"מ לבדוק את רמת הצביעות שלנו.
לעצמנו - נדלג ונקפוץ בין מיטות, אבל לחתן של בתנו לא נרשה? נשלח לייעוץ, נמליץ להתגרש?
אתה מרשה לעצמך עד שזה נוגע לילדים שלנו, אתה לא יודע את זה?
אישית ,מעולם לא הייתי במצבכם /סטטוס נשואה אבל יחד עם זאת אני לויאלית מאד וגם הבנים ואתה יודע מה?
אם הבן שלי יבגוד הוא לא ירוץ לספר לי כי הוא יודע שיקבל נעל בראש ואני יודעת שגם בזוגיות האחרונה שהתפוצצה-הוא לא בגד,לא פתח כרטיס הכרויות אבל-אם זה יקרה -בעיה שלו,שיתמודד עם מעשיו וההשלכות של זה.

יעיש התימני

Well-known member
אני אדם חופשי מאוד כשזה מגיע לענייני סקס.
אני לא מאמין בבגידה מהסוג שמדובר עליו כאן בפורום. בגידה נחשבת כמעין מתן "רכוש" לגבר אחר. הרכוש הוא הגוף.

יעיש התימני

Well-known member
מה שתלוי מתייבש ונופל.
היית מייעץ לבת שלך או לבן להשאר שם,האם בכלל היית מתערב,מספר???
בטח לא הייתי מתערב.
האם הייתי רוצה שחותני/חותנתי יספרו לבת זוגי שאני מדלג בין מיטות?
ואספר לך אנקדוטה משפחתית: אמי ע"ה בהריונות שלה לא הסכימה לקיים יחסי מין. [כך הבנתי פחות או יותר] אז הבחור [אבי החרמן] "התעסק" עם נשים במקום העבודה שלו. סבתי, חותנתו, שמעה רכילות ואצה רצה לספר לאמי. ענתה לה אמי [לפי סיפוריה]: מה את דואגת, את צריכה לשמוח, כי הן דואגות שלא יהיה מתוח, שיגיע הביתה רגוע לילדים. הרי תמיד יחזור אליי!

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
הייתי מייעץ ללכת ליעוץ זוגי במידה לא עובד
לסיים את העניין
מזכיר לי שיש בפייסבוק דף שנקרא "מדברים זוגיות",וכמעט כל פוסט שעולה עם בעיות עם זוגות מייעצים טיפול זוגי בדומה לנשים שישר כותבות/מחליטות שהגבר נרקיסיסט,לא הכול שחור לבן כפי שנכתב כאן,ואני מסכימה שגם בקטע של בגידה צריך לבדוק לעומק למה,וזה לרוב לא מחזיק מעמד,קשה לחיות אחרי בגידה באמון עם בן הזוג..

יעיש התימני

Well-known member
מזכיר לי שיש בפייסבוק דף שנקרא "מדברים זוגיות",וכמעט כל פוסט שעולה עם בעיות עם זוגות מייעצים טיפול זוגי בדומה לנשים שישר כותבות/מחליטות שהגבר נרקיסיסט,לא הכול שחור לבן כפי שנכתב כאן,ואני מסכימה שגם בקטע של בגידה צריך לבדוק לעומק למה,וזה לרוב לא מחזיק מעמד,קשה לחיות אחרי בגידה באמון עם בן הזוג..
מכה הענין הזה עם "נרקסיזם" שהפכה מילה נרדפת לכל גבר בקשר זוגי בעייתי.

דורון-55

Active member
מזכיר לי שיש בפייסבוק דף שנקרא "מדברים זוגיות",וכמעט כל פוסט שעולה עם בעיות עם זוגות מייעצים טיפול זוגי בדומה לנשים שישר כותבות/מחליטות שהגבר נרקיסיסט,לא הכול שחור לבן כפי שנכתב כאן,ואני מסכימה שגם בקטע של בגידה צריך לבדוק לעומק למה,וזה לרוב לא מחזיק מעמד,קשה לחיות אחרי בגידה באמון עם בן
קשה להמשיך בוגיות אחרי גילוי בגידה משני הצדדים
אבל יש הרבה זוגות שהמשיכו לחיות בזוגיות הבינו את הטעויות
שגרמו למצב והזוגיות שלהם נעשתה יותר טובה
ומצד שני ישנם גם זוגות שלא יכלו להמשיך לחיות בזוגיות
יש זוגות משני צידי המתרס

יעיש התימני

Well-known member
קשה להמשיך בוגיות אחרי גילוי בגידה משני הצדדים
אבל יש הרבה זוגות שהמשיכו לחיות בזוגיות הבינו את הטעויות
שגרמו למצב והזוגיות שלהם נעשתה יותר טובה
ומצד שני ישנם גם זוגות שלא יכלו להמשיך לחיות בזוגיות
יש זוגות משני צידי המתרס
אתה נמצא בפורום שעוסק בבגידות.. כאילו.. באת להחזיר אותנו ל...

למעלה