יעיש התימני
Well-known member
נניח ואתם חמים, והחתן שלכם מדלג למיטות אחרות, איך תנהגו?
מכריח אותו לשמור זרע ואז מסרס.נניח ואתם חמים, והחתן שלכם מדלג למיטות אחרות, איך תנהגו?
אתה יודע זאת בוודאות?נניח ואתם חמים, והחתן שלכם מדלג למיטות אחרות, איך תנהגו?
אני לא יודע.אתה יודע זאת בוודאות?
אני הייתי מנהלת שיח עם הבת שלי או הבן להפרד/להתגרש למרות שלמטבע יש שני צדדים, ונותנת לו גיבוי מלא .
יש טיפול זוגי ויש שזה מצליח ויש שלא.
למרות שאני אף פעם לא אתן הצדקה להפרת אמון אצל הבן שלי זה היה נגמר בגרושים.
ואייך אתה מרגיש עם זה???
אתה מרשה לעצמך עד שזה נוגע לילדים שלנו, אתה לא יודע את זה?אני לא יודע.
העליתי שאלה ע"מ לבדוק את רמת הצביעות שלנו.
לעצמנו - נדלג ונקפוץ בין מיטות, אבל לחתן של בתנו לא נרשה? נשלח לייעוץ, נמליץ להתגרש?
בעיה גדולה ,אם הוא בוגד הוא עלול להדביק את הבת שלי במחלת מין,בצער רב הייתי מספר להנניח ואתם חמים, והחתן שלכם מדלג למיטות אחרות, איך תנהגו?
מה שתלוי מתייבש ונופל.לא יודע, תלוי בכל כך הרבה דברים....
לפחות שיסדר לי משהו....
לא, כן, כן.מה שתלוי מתייבש ונופל.
היית מייעץ לבת שלך או לבן להשאר שם,האם בכלל היית מתערב,מספר???
שימי תמונה ונדבר...איזה תשובות קצרות ומשעממות![]()
בטח לא הייתי מתערב.מה שתלוי מתייבש ונופל.
היית מייעץ לבת שלך או לבן להשאר שם,האם בכלל היית מתערב,מספר???
מזכיר לי שיש בפייסבוק דף שנקרא "מדברים זוגיות",וכמעט כל פוסט שעולה עם בעיות עם זוגות מייעצים טיפול זוגי בדומה לנשים שישר כותבות/מחליטות שהגבר נרקיסיסט,לא הכול שחור לבן כפי שנכתב כאן,ואני מסכימה שגם בקטע של בגידה צריך לבדוק לעומק למה,וזה לרוב לא מחזיק מעמד,קשה לחיות אחרי בגידה באמון עם בן הזוג..הייתי מייעץ ללכת ליעוץ זוגי במידה לא עובד
לסיים את העניין
מכה הענין הזה עם "נרקסיזם" שהפכה מילה נרדפת לכל גבר בקשר זוגי בעייתי.מזכיר לי שיש בפייסבוק דף שנקרא "מדברים זוגיות",וכמעט כל פוסט שעולה עם בעיות עם זוגות מייעצים טיפול זוגי בדומה לנשים שישר כותבות/מחליטות שהגבר נרקיסיסט,לא הכול שחור לבן כפי שנכתב כאן,ואני מסכימה שגם בקטע של בגידה צריך לבדוק לעומק למה,וזה לרוב לא מחזיק מעמד,קשה לחיות אחרי בגידה באמון עם בן הזוג..
קשה להמשיך בוגיות אחרי גילוי בגידה משני הצדדיםמזכיר לי שיש בפייסבוק דף שנקרא "מדברים זוגיות",וכמעט כל פוסט שעולה עם בעיות עם זוגות מייעצים טיפול זוגי בדומה לנשים שישר כותבות/מחליטות שהגבר נרקיסיסט,לא הכול שחור לבן כפי שנכתב כאן,ואני מסכימה שגם בקטע של בגידה צריך לבדוק לעומק למה,וזה לרוב לא מחזיק מעמד,קשה לחיות אחרי בגידה באמון עם בן
אתה נמצא בפורום שעוסק בבגידות.. כאילו.. באת להחזיר אותנו ל...קשה להמשיך בוגיות אחרי גילוי בגידה משני הצדדים
אבל יש הרבה זוגות שהמשיכו לחיות בזוגיות הבינו את הטעויות
שגרמו למצב והזוגיות שלהם נעשתה יותר טובה
ומצד שני ישנם גם זוגות שלא יכלו להמשיך לחיות בזוגיות
יש זוגות משני צידי המתרס
רק לחידוד - אם החותן שלך היה שומע שאתה מלהטט במיטות זרות, היית מצפה ממנו שימליץ לבת זוגך להתגרש? מדוע אינך מתגרש ללא ההמלצה שלו?הייתי מייעץ ללכת ליעוץ זוגי במידה לא עובד
לסיים את העניין
את הייעוץ אתן לבת לא לחתןרק לחידוד - אם החותן שלך היה שומע שאתה מלהטט במיטות זרות, היית מצפה ממנו שימליץ לבת זוגך להתגרש? מדוע אינך מתגרש ללא ההמלצה שלו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.