שאלה שאלה שאלה

שאלה שאלה שאלה

איזה להקות משלבות ראפ ורוק ביחד? ואיזה דיסקים ושירים שלהן הכי ממולצים?

drak~o

New member
טוב הנה רשימה קצרה

linkin park!!!!!!!!!!!!! מומלץ p.o.d גם מומלץ שבק´ס גם מומלץ limp bizkit גם מאוד מומלץ ועוד הרבה שאני לא זוכר (תראה מה השעה) טוב חברה אני יוצא לטיול שנתי לגולן לא אל תקפצו משימחה לא ירו בי שם אם אני אמות זה מהנפילה שאני אפול בסנאפלינג

*בובה*

New member
יש גם את

לינקין פארק שהיה לנו פה דיון על זה לא מזמן... וגם את קריזי טאון שלא שמעתי את כל הידסק שלהם אבל יש להם השפעה גדולה מהיפ הופ ואפילו כמה דברים של הצ´ילי פפרס מעורבים בראפ יש גם את רייג´ ואת האוס אוף פיין שהם גדולים בעיני ויש להם כמה דברים של ממש רוק עם ראפ~(רוב הלהקות שהם מעורבים דווקא יותר עובדים עם רוק לדעתי כלומר אני לא יכולה לחשוב על להקה שעושה היפ הופ ומכינסה רוק ולא הופך)! מקווה שעזרתי קצת

B-$ide

New member
איך העזתם לשכווח את

cypress hill!!!!!!!! תנסה לשמוע את הסקאל אנד בונס שלהם וגם את הדיסק של ההופעה שלהם שמשולב בו הרבה רוק וגם עוד חודש וחצי ככה יגיע לארץ האלבום החדש שלהם.

B-$ide

New member
אה ובובה ../images/Emo70.gif

ככה סתם לידע הכללי,את אמרת שאת לא יכולה לחשוב על להקה מעורבת שמשלבת את הראפ יותר מהרוק. אז תחשבי על(תשמעי את)סייפרס היל,הם להקה שמשלבת את הרוק בהיפ הופ. נכון,הם משלבים המון רוק,אבל כל הדיסקים שלהם כולל כולם מתמקדים בהיפ הופ ורק משלבים את הרוק,אבל תמיד סייפרס נתנו רוב של היפ הופ על פני הרוק בדיסקים שלהם. ולמי שאין עדיין את האלבום הופעה שלהם אז אני ממליץ בחום!דיסק פשוט ענק! ורייג´ גם ענקיים,אני אישית לא כ"כ אוהב את הגל להקות ראפ-מאטל האלה שמתרחש כעת,אבל השילוב הזה בין רוק לראפ הוא ממש יפה(כשעושים אותו כמו רייג´ וסייפרס)אבל לדעתי הגל להקות ראפ רוק האלה שקורה עכשיו הוא מיחזור,כל להקה ממחזרת את השניה,נשמעים נורא נורא דומים,אין ללהקות האלה באמ טי וי הרבה יחוד.תודה שלום.

rasta man

New member
ויש גם את:

body count שהראפר שלהם זה ice T וגם יש יציאות טובות של rage aginst the machine ושכחתם את kid rock

root

New member
Faith No More תנסה קודם להוריד

את השיר epic . ובכלל, אחת הלהקות היותר טובות בעיניי. תנסה אולי גם את ליווין קאלר LIVIN COLOR מקווה שעזרתי. ד"א, פיית´ נו מור לא עושה רק "ראפ על רוק" זה הרבה מעבר, זה שילוב של כל כך הרבה דברים... זה שווה.

**yoav**

New member
יש עוד אחת ענקית בעיניי

Dog Eat Dog שכבר אמרתי לא פעם אחת שזו אחת הלהקות הכי טובות ששמעתי מבחינת הז´אנר הזה תנסה להוריד את step right in אם אתה אוהב כדאי לך להוריד גם את isms games no fronts pull my finger who´s the king buggin´

שכחתם את הלהקה הכי

מצחיקה שיש אי.סי.פי / icp( אינסין קלאון פוסיס ) להקה גדולדה . קצת מופרעים אבל יש להם שירים מצחיקים מצחיקים , הם משלבים רוק ומטאל ביחד שווה! פסטרמה-גיא

למעלה