שאלה קשה מאוד מאוד לשמאל הבוגד!!!!!

שאלה קשה מאוד מאוד לשמאל הבוגד!!!!!

מה התוכנית שלכם בקשר לערביי ישראל המתרבים?????? אתם בוודאי יודעים שעוד 10 שנים הם יהיו הרוב בארץ ויהיה ראש ממשלה ערבי. אתם יודעים את זה נכון ?? מה אתם הולכים לעשות בקשר לזה??????????????????????????????????

Moledet972

New member
עזוב, אם אתה מתכוון לערבים אזרחי

ישראל, הם לא יהיו רוב לעולם.

לפחות אנחנו לא נגרש 3 מיליון בניי..

אדם. אני בטוח שלשמאל יש תוכנית חכמה. וגם אם אין כול תוכנית יותר טובה מהתוכנית הנאצית שלכם.

ל"רובי" ולמולדת 957"

קודם כול אנחנו לא נאצים יש לנו תוכנית מסודרת ונכונה. וערביי ישראל כן יהיו הרוב לפניי 10 שנים היה רק 13% מהמדינה ערבים היום זה 28% עוד קצת יותר מ 10 שנים זה יהיה 45% ואז הלך על מדינת ישראל והעם היהודי יחזור להיות מיעוט. לכול אמא ערבייה יש 15 ילדים לאמא ישראלית ממוצעת יש 2.8 ילדים תעשו אתם את החשבון.

Moledet972

New member
יניב, לפני 10 שנים, הערבים היו

17%, והיום הם 18%. לאם ערבייה ממוצעת בישראל יש כ-4 ילדים...

למר. "דעיף כאביי שלום" !!

התכנית שלכם נאצית - לא שלנו !! (שכחתם שאתם אלה שתומכים בהקמת מדינת-אוייב, אז זה תכנית-נאצית, אידיוט)

Peace2002

New member
האמת שאין בזה שום אלמנט נאצי...

במצע המפלגה הנאצית לא הוזכר הקמת מדינות חדשות למיעוטים לאומיים... הנאציזם היא אידאולוגיה אימפרילאסיטית, ולכן הם התנגדו להקמת מדינות חדשות, ורצו לשלוט בכל אירופה (ובכל העולם) בעצמם, ולכן תמיכה בהקמת מדינה פלסטינית זה ההפך הגמור והמוחלט מנאציזם.

תמיכה בהקמת מדינת-פלשתין

זה מעשה פאשיזם-נאצי כי כמו שהנאצים רצחו יהודים, הקמת המדינה הזו תביא לחורבן ישראל ולאבידות-כבדות ולרצח מאות יהודים נוספים אידיוט !!

Peace2002

New member
הפאשיסטים והנאצים

היו נגד הזכות להגדרה עצמית של מיעוטים לאומיים, ותמיכה בהקמת מדינה פלסטינית מראה על תמיכה בזכות להגדרה עצמית. הפכים גמורים, כפי שבוודאי תשים לב.

הפאשיסטים והנאצים

אין להם הבדל בינם לבין תמיכה בהקמת מדינת-אוייב כי גם התמיכה הזאת תביא לחורבן מדינת-ישראל ואנו לא צריכים חורבן, אלא הצלחה וניצחון מר. Peace2002 כנראה לי שזקוק לאישפוז פחחחח.....

Ouri_s

New member
אם כבר תחזיר לי בקללה אחרת

שמע...אתה טיפש...אתה לא צריך להתבייש בזה. יש אנשים טיפשים בעולם ואתה אחד מהם , לא צריך לבכות על זה.. תתמודד עם המציאות..או שתתבגר..

Ouri_s האהבל, בוא אסביר לך משהו

אבל אם אתה הוא זה הטיפש אז למה שאודה שאני הטיפש אז תעשה לי טובה ואל תזיין את השכל !! טיפש תמיד ישאר טיפש !! Ouri_s תמיד ישאר אותו Ouri_s !! הבנת אידיוט !! אז תצטרל להתמודד עם זה שאתה טיפש, לא נורא, אל תתייאש מר. טיפשון, פחחח..

האמת היא שעוד לא המציאו את המילה

המתאימה לשמאל הישראלי.מישהו צריך לתת את הדעת על זה.

גולני 12

New member
צודק מאוד התוכנית של השמאל היא ....

אתה צודק לחלוטין. השמאל לא יגרש 3 מיליון בני אדם מבתיהם, הוא פשוט יביא להם את ארץ ישראל במתנה ע"י סיוע בחיסולה של מדינת ישראל ואזרחיה . תוכניתו של השמאל תביא לחורבנה והשמדת המדינה היהודית ואזרחיה ע"י סיוע ומתן עזרה לפלשתינאצים ולמדינות ערב באמצעות הסגרת סודות בטחוניים, הרס כלכלת המדינה היהודית הציונית,שליחת אזרחיה למוות ע"י רציחתם במחנות מוות חדשים עפ"י המודל הנאצי(בהתאם למהלכים היסטוריים של המנהיגות הערבית בראשות חא´ג אמין חוסיני בנסיון קשירת קשרים עם מדינות הציר ביוני 1940 ובפברואר 1941 פגישה בה הועלתה בקשה לפני היטלר ומוסוליני כי מדינות הציר יכירו בזכותן של הארצות הערביות לפתור את שאלת היסודות היהודיים המצויים בפלשתין ובשאר מדינות ערב עפ"י האינטרסים הערביים והאתנייםשל הערבים באותו אופן שמדינות הציר פתרו את שאלת היהודים בשטחן). ונתינת הרכוש היהודי בארץ ישראל לידי הפלשתינאצים ומדינות ערב. "ה´ עוז לעמו יתן" "ה´ יברך את עמו בשלום" גולני 12

למעלה