שאלה (קצת ) התחלתי להכין עוגת תפוזים וגיליתי שיש לי רק קמח מלא, האם זה בסדר? או שעדיף לוותר?
D diaz11 New member 14/6/06 #1 שאלה (קצת ../images/Emo206.gif) התחלתי להכין עוגת תפוזים וגיליתי שיש לי רק קמח מלא, האם זה בסדר? או שעדיף לוותר?
שאלה (קצת ../images/Emo206.gif) התחלתי להכין עוגת תפוזים וגיליתי שיש לי רק קמח מלא, האם זה בסדר? או שעדיף לוותר?
א אוליביה20 New member 14/6/06 #3 עם קמח מלא עדיף לעשות חצי-חצי אבל אם אין לך בכלל קמח לבן וכבר הכנת הכל אז חבל לזרוק. עם הקמח המלא יצא יותר דחוס וכבד, אבל בטוח שיצא טעים.
עם קמח מלא עדיף לעשות חצי-חצי אבל אם אין לך בכלל קמח לבן וכבר הכנת הכל אז חבל לזרוק. עם הקמח המלא יצא יותר דחוס וכבד, אבל בטוח שיצא טעים.