שאלה קצת קשה, מישהו יכול לעזור לי?

מצב
הנושא נעול.

בשבוע שעבר השתחררתי מהצבא. במשך כל השירות הצבאי ב 3 וחצי שנים האחרונות עבדתי בסופר מרקט (כמובן שעם אישור ותלוש) אני מת לעזוב שם אבל לא בלי פיצויים .אני שמעתי שאם אני יורד לעבוד ולגור באילת למשך חצי שנה אז חייבים לשלם לי פיצויים כי זה נקרא איזור פיתוח. האם על אותו עיקרון אני יכול לעזוב את הסופר כדי לעבוד בעבודה מועדפת וגם אז יהיו חייבים לשלם לי פיצויים? אודה לכם אם תעזרו לי. בתודה מוטי.

שיר ורד

New member
לא

בשבוע שעבר השתחררתי מהצבא. במשך כל השירות הצבאי ב 3 וחצי שנים האחרונות עבדתי בסופר מרקט (כמובן שעם אישור ותלוש) אני מת לעזוב שם אבל לא בלי פיצויים .אני שמעתי שאם אני יורד לעבוד ולגור באילת למשך חצי שנה אז חייבים לשלם לי פיצויים כי זה נקרא איזור פיתוח. האם על אותו עיקרון אני יכול לעזוב את הסופר כדי לעבוד בעבודה מועדפת וגם אז יהיו חייבים לשלם לי פיצויים? אודה לכם אם תעזרו לי. בתודה מוטי.
לא

אני לא חושב שיש איזשהו נוהל קבוע..

לא בדרך של מעבר לעבודה מועדפת.
תבדוק אופציות נוספות.
אני לא חושב שיש איזשהו נוהל קבוע..
בנושא. אולי אפשר להגיש תביעה חריגה. הסיבה שאני רוצה לעזוב היא לא רק בגלל המועדפת אלא גם בגלל שלא נותנים את התנאים הבסיסיים, אתה יודע למשל לא משלמים שעות נוספות, במוצשים לא נותנים תוספת, ההפסקה קצרה ( 20 דקות בשביל משמרת של 8 עד 10 שעות) ובכלל היחס לא הוגן. לא מדובר על מקום קטן אלא על רשת שמפעילה איזה 8 סופרים באיזור ירושלים, ונחשבת להכי זולה ופופלארית. אולי אפשר לשחק על הקטע של התנאים בין היתר וגם לנסות לכפות על בעל הבית לשלם לעובדים שלו את כל מה שמגיע להם על פי החוק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה