שאלה קצת מוזרה:

שאלה קצת מוזרה:

החתולה שלי פומה אוהבת מאד לשתות מהשירותים, יש בבית קערת מים לכל חיה שזה אומר ארבע קערות מים שאמא שלי ואני מחדשות פעמיים ביום, אין לי בעיה שהיא תשתה מהשירותים אבל ברוב המקרים היא מכניסה גם את כפות הרגליים שלה למים (היא חולה על מים) ואז מטיילת על שפת הקרש וכמובן שמשאירה עליו סימנים, ועם כל הכבוד למתוקונת הזאת אני לא ארוץ אחריה כל היום ואנגב את הסימנים שהיא משאירה, אם באים אורחים לדוגמה, זה ממש לא נעים..רציתי לשאו להאם זה בסדר ואיך אפשר למנוע את זה?

b love

New member
סוגרים את הדלת של השירותים..

גם אם אני משאירה את השלת פתוחה, היא נכנסת למפטסת לתוך האסלה, (היא עדין לא הכי גדולה) ומתחילה ללגום משם מים..
בעע.. ואח"כ אני עוד מנשקת אותהה

catslover

New member
קודם כל... אני ממש לא חושבת שזה

בסדר שהיא שותה מהשירותים, יש שם הרבה חיידקים ואיכסה! זה מאוד לא מומלץ אם לא מסוכן... לדעתי אתם צריכים לדאוג לסגור את השירותים (ע"י הקרש כמובן) או את חדר השירותים כולו...

כן ניראה לי שאני פשוט אסגור את הקרש

פשוט ראיתי שהיא ממש נהנת לעשות את זה אז רציתי לדעת אם יש עוד חתולים כאלה והאם זה בסדר

catslover

New member
יש עוד חתולים שעושים את זה...

אבל זה לא אומר שזה בסדר... כמו שאת יכולה לתאר לעצמך, המים שם ממש לא נקיים להיפך הם מלאים בחידקים! לדעתי זה פשוט מסוכן וגם מגעיל, אחר כך אנחנו מנשקים אותם!

נכון...בעעעעעע../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

תודה לך ולכל המתיחסים לשאלה שלי, ועכשיו יש עוד אחת (מצטערת חחח) היום כשהאכלתי את החתולים שלי החתול שלי hair ball נדבק אלי כמו תמיד ולא אכל כלום! (לא, השאלה היא לא איך לגרום לו לאכול כי אני משאירה לו בבית שלו אוכל וכשאני "הולכת" הוא אוכל) פיצפונת, החתולה החולנית והמתוקה שלי מאד מתעצבנת מזה כי hair ball הוא יחסית חדש בלהקה והיא רגילה שאני איתה כל הזמן....היא מתחילה לתקוף אותו וגם אותי לעפמים ונהיית תוקפנית אפילו לאנטוניו!! (האח המאומץ שלה, הם עושים הכל אבל הכל ביחד) אני לא יודעת מה לעשות, מצד אחד ליבי יוצא אליה מצד שני החתול הקטן הזה הוא כמו דבק! לא זז ממני וכשאני הולכת אליה הוא הולך איתה אליה וחוטץ מכות..מה לעשות??

למעלה