שאלה קצת טיפשית אבל האם

שאלה קצת טיפשית אבל האם

ניתן לעבוד ב- ADSL רק בשיטת DHCP או בשיטת המגדל בבל? (האם תאורטית בזק יכולה לעשות את זה) מה בזק צריכה לעשות כדי שיהיו פינגים נמוכים כמו בכבלים ומה הכי נמוך שהם והכבלים יכולים לעשות?

Daddy DJ

New member
לא חייב..

בפרו אחת האפשרויות היא לעבוד ב DHCP המודם כן מחייג אבל הוא לא מקבל את האיי פי.. המחשב מקבל אותו.. זה כמו ה DHCP של הכבלים... בערך

kobster

New member
הסבר

ב-PRO השיטה היא PPPOA נקי. הכוונה היא שאתה מכניס את ה-VPI וה-VCI שבהם בזק עובדים בארץ, שם משתמש וסיסמא, ומקבל WAN IP. לגבי PPPOE - אני מניח שה-VPI/VCI מיותר. תקנו אותי אם אני טועה בקשר לזה. וישנה את השיטה של PPTP, שהמחשב מחייג את המודם ב-PPTP, והמודם יוצא לאינטרנט עם כתובות VPI/VCI לכן אין כאן שום DHCP kobster

Daddy DJ

New member
ו.. אולי זה לא הכי קשור לזה שהוא רו

רוצה פינגים יותר נמוכים אבל עדיין אתה לא עובד בידיוק ב DHCP כי עדיין יש את החייגן אבל המודם נותן לך את הכתובת איי פי מעביר אותה אל המחשב... במחשב אתה שם על הגדרות אוטומטיות את הכרטיס רשת ואז שהמודם מתחבר אתה מקבל איי פי חיצוני אבל השרת DHCP שנותן למחשב את הכתובת זה המודם

dov98

New member
בADSL

העבודה נעשית בPPPOA . המודם מתרגם את הPPPOE או PPTP לPPPOA.

Daddy DJ

New member
לא הבנתם את מה שאמרתי

אני התכוונתי שמתי שהמודם פרו (המחשב לא מחייג) אפשר לעשות שבמקום שהוא יעשה NAT הוא פשוט יעביר את הכתובת איי פי למחשב ככה שלא צריך להגדיר חייגן במחשב וזה לא קשור לחיבור של המודם למרכזיה... זה בין המודם למחשב זה כמו שיש רשת שכל מחשב מקבל איי פי חיצוני אבל בעצם השרת DHCP שנותן להם את זה זה הראוטר... הוא מקבל את כל הכתובות ומעביר למחשבים... פשוט פה זה רק עם מחשב 1

dov98

New member
הוא לא ../images/Emo13.gif ובקשה אחרונה

אל תתעסק לי עם זה כאן.

אתה ממשיך...

תעשה לי טובה - אל תכתוב דברים שאתה לא מבין בהם. המצב הרגיל הוא שהכתובת למחשב ניתנת ע"י ספק האינטרנט דרך החייגן. העבודה בנתב (ולצורך העניין - אלקטל פרו הוא נתב) היא שהכתובת שניתנה ע"י הספק "נשארת" אצל הנתב והוא מחלק כתובות פנימיות. ולגבי החלק השני של ההודעה שלך - אין כל קשר בינה למציאות ככה שאני לא אכנס אליה

Daddy DJ

New member
אני לא אתעסק עם זה פה.. אבל

תגובה למה שיזם אמר אמרתי לך הנתב לא עושה NAT במצב הזה!!!

למעלה