שאלה קצרה,על האם יש תוכנה כזאת

dark happy shadow

Member
מנהל
שאלה קצרה,על האם יש תוכנה כזאת

שלום לכם,אני מחפש תוכנה שיכולה לערוך קבצים לדוגמא: להוציא קול מסויים ולשמור את השאר כמו שהיה רק בלי אותו קול. האם קיימת תוכנה כזאת,אם כן איך קוראים לה? אני עובד עם התוכנות האלה: acid music mtv dj הן לא מתקרבות לרמה הזאת של עריכה,לכן עלה הצורך.

kundara

New member
שום תוכנה ושום ציוד

אי אפשר להוציא כלי כלשהו ממיקסדאון

murzik3591

New member
ואם...

אני ממש אבל ממש רוצה לשיר קריוקי לצלילי שיר של בריטני שיש ברשותי מקורי
מה אין שום דרך

dark happy shadow

Member
מנהל
או קיי,מהן התוכנות הכי טובות

לעריכת/חיתוך/יצירה של שירים??? חוץ מאלה שציינתי.

SHIKO2000

New member
לא נסחפת

שתיהן עדיין עונות על ההגדרה תוכנה(כן כן בלי תהתחכם שפרוטולז זה גם חומרה)

שנים ספגתי זבל מטמבלים שצחקו עלי

שאני משתמש בפרוטי לופס וקיובייס... עכשיו אני נוקם!

y o b b o

New member
תקשיב הוא שאל תוכנות שאפשר ליצור..

ולערוך בהן ואלו אכן תוכנות שעושות זאת גם אם אחת עולה 20 שקל והשניה 100000000$ ושתיהן עושות את הפעולה שהוא ביקש אז למה שאני אתן לו שם רק של הזולה או רק של היקרה?!

לא בדיוק.

אל תשכח שהבחור רק רוצה לשיר קאריוקי... אמנם זה רק מנמיך את השירה (בעצם מבטל אותה לגמרי, אבל נשאר הרוורב ושירות שבאות מהצד) והורס את המיקס לחלוטין, אבל זה מספיק טוב למסיבות. אתה יכול לעשות את זה בכל תוכנה. השיר עצמו בא על הדיסק בשני ערוצים, מה שאתה צריך לעשות זה: 1-להפריד את שני הערוצים. 2-להפוך פאזה לאחד מהם. 3-לסכם אותם לערוץ אחד. 4-ללחוץ פלי ולשיר עם בריטני. אם לא הבנת משהו - תשאל.

AK nothing more

New member
זה לא מבטל רק את השירה אלא

את כל הערוצים של האמצע מה שמשאיר רק את האפקטים שעל הערוצים ולכן גם תופים ישמעו לך לא טוב (מרוחקים כאילו יש עליהם ריוורב, שבאמת יש אבל אתה שומע רק אותו) ואם היו כלים שלא צודדו או נשלחו בסטריאו כלומר סיגנל שונה לכל אוזן אז הם גם יתבטלו וכאלה שצודדו או נשלחו בסטריאו (דוגמת פסנתר שהוקלט בשני מיקרופונים וכל אחד מהמייקים צודד לצד אחר) ישמעו כמו סיכום של עצמם שלא לדבר על זה שכל ערוצי הרקע שתמיד מקבלים אפקט ישארו ולפעמים ישמעו יותר חזקים מהכלים שמנגנים בשיר זה לא פשוט כל כך ולכן אין גם דרך אחת טובה לעשות את זה או דרך בכלל for that matter

אני אשתדל לא להיות מתנשא אבל...

אתה לא ממש מלמד אותי פה משהו חדש, זה בדיוק מה שכתבתי. אולי אתה יכול ללמוד שלא בכל המיקסים בעולם יש ריוורב על הזמר, או קולות רקע, או תופים באמצע או אפקטים על כל ערוצי הרקע, או שמקליטים תמיד פסנתר בשני מיקרופונים, או שהריוורב הוא תמיד סטריאופוני, או FOR THAT MATTER שום חוקים וכללים למיקסים... לכן הצעתי שינסה, הבטחתי לו שהמיקס יהרס אבל זה לא מונע מזה שהוא יוכל לשיר בסבבה שלו (אם זה מה שעושה לו טוב...).

למעלה