שאלה: קניתי חימר של חברת פיקאסו האם אפשר לערבב חופשי עם פימו?
A ARAFEL1 New member 22/6/06 #4 אפשר ואפשר... אני עושה ממנו הכל רק צריך ללוש אותו ממש טוב לפני השימוש כי לפעמים יש בו בועות אויר. אם הוא רך מדי תרדדי במכונת הפסטה , שימי בין שני דפי מדפסת ושבי על זה חמש דקות.
אפשר ואפשר... אני עושה ממנו הכל רק צריך ללוש אותו ממש טוב לפני השימוש כי לפעמים יש בו בועות אויר. אם הוא רך מדי תרדדי במכונת הפסטה , שימי בין שני דפי מדפסת ושבי על זה חמש דקות.
ע ענת זך New member 22/6/06 #5 תודה, אולי אני אנסה בכל זאת, זמן האפיה של שניהם זהה, ז"א אם אני יוצרת משניהם, עדיין אני אופה כחצי שעה, נכון?
תודה, אולי אני אנסה בכל זאת, זמן האפיה של שניהם זהה, ז"א אם אני יוצרת משניהם, עדיין אני אופה כחצי שעה, נכון?