שאלה (קלילה),

fenriz

New member
שאלה (קלילה),

מישהו יכול בבקשה לחוות את דעתו על להקת ה- FUZZTONES? ומה בדיוק הסיפור של האלבום הזה?

YOSSIVINY

New member
את הספור שלו אני לא מכיר

אבל יש לי תקליט אחר שלהם. ניאו גאראז' חביב, קליט ומומלץ.

Jflyaway

New member
בהחלט....

נפלת על מתחומי העניין האהובים עלי - גל הרכבי ה GARAGE REVIVAL מן האייטיז שחלקם עדיין פעילים היום. ה FUZZTONES היו מבין הראשונים מן הגל הזה, והם גם היו מהחשובים והמבדרים שביניהם. אשמח לפרט יותר לעומק מאוחר יותר אחה"צ או בערב, כשיהיה לי זמן פנוי, אז STICK AROUND ואשתדל לתת לך סקירה מתומצתת ויעילה לגבי ההרכב והאלבומים שניתן למצוא בשוק.

LEATHER REBEL

New member
אקדים קצת את J באמרי ש...

את כל כל כל כל האלבומים ניתן להשיג באופן בלעדי דרך אתר האינטרנט הרשמי של הלהקה. לדברי רודי פרוטרודי (מנהיג הלהקה), אחרי שבמשך שנים לא הגיעו אליו תמלוגים ממכירות, הוא החליט לעשות מעשה: להוציא בלייבל שלו מחדש את כל האלבומים! בחנויות מקוונות אחרות ניתן להשיג עותקים של האלבומים שאולי (ואולי לא) סופקו ע"י החברות המקוריות שהפיצו אותן, אם כי מבחינת רודי פרוטרודי אלה לא נחשבים כיום עותקים רשמיים.

Jflyaway

New member
לעדדר רעבעל ידידי - יש לך לינק

לאתר ההרכב בשביל החבר פענרעיז ?

Jflyaway

New member
יש להרכב הזה המון אלבומי LIVE

ולדעתי יש לרכוש קודם כל את האלבום (האולפני) הראשון המדהים: LYSEGIC EMANATIONS אני חושב שזה הטוב שביניהם. כמו כן אני ממליץ מ א ו ד על LSD 25 האוסף הכפול החדש שכולל גם DVD (קצת מעפן) ואת כל להיטי (?) ההרכב.

LEATHER REBEL

New member
והנה הלינק המתבקש!

את כל אלבומי הלהקה אפשר לקנות דרך האתר! כולל הקלטה מההופעה בישראל! פרטים כאן

למעלה