שאלה קלה במיוחד>>>

yuval48

New member
שאלה קלה במיוחד>>>

נגיד שמישהו מבקש קובץ dll והוא גדול יותר מ250 kb איך אני עושה שהוא יהיה *.txt ואז כשישמרו אותו יצטרכו להפוך אותו לdll והוא יעבוד? אני בטוח שמישהו יודע בגלל שהרבה פעמים עושים את זה כאן בפורומים.

yuval48

New member
וואי כל השמות היו בצבע כחול

טוב אבל מישהו יודע את התשובה?

freak2100

New member
רק אם הוא קטן יותר מ250KB

ו... לוחצים על הקובץ פעם אחת מחכים קצת ולוחצים על השם של הקובץ עוד פעם ומשנים את השם.... ומחליפים מDLL לTXT.... כמובן, קודם להעתיק את הקובץ, לא לשנות את זה שיש לך על המחשב...... ואם ככה אתה לא רואה את הסיומת של הקובץ, לך ל view folder options זה בכל WIN נמצא במקום אחר... יכול להיות גם למשל tools folder option בכל מקרה.... לך שם לview ותעיף את הV מ hide file extentions for know file types ואז הקבצים יופיעו לך עם סיומות ותוכל לשנות....

yuval48 - התשובה המדוייקת :

דחוס אותו קודם ל-ZIP, לא משנה מה היה - לTXT כל הסיכויים יגיע לגודל רבע אם לא פחות, DLL - טיפה יותר, אך גם קטן בהרבה. רק לאחר כך שנה את סיומת שם הקובץ ל-TXT, או לאחת מאלה שאתה רואה כאן תחת טופס ההודעה : gif,jpg,bmp,mat,swf,fla,png,htm,tif,txt,doc,rtf,xls,nlm,wrl,pdb ועוד. רצוי - TXT. רק תמסור לזה שאתה שולח לו, לא לשכוח להחזיר אל ZIP. שם הקובץ בכלל לא משנה, כי שמו ומבנהו האמיתי יישמרו בתוך ה-ZIP... איך אני ?

בשיטה תוכל לצרף גם EXE, גם |COM

וכל מה שלא נמצא ברשימה. אך עיל ידי דחיסתו המוקדמת ל-ZIP יישמר גם שם הקובץ האמיתי, וגם נפחו יקטן הרבה.

למעלה