שאלה קטנטנה...

Island Woman

New member
שאלה קטנטנה... ../images/Emo35.gif

אני מחפשת ספרי הדרכה לחריזה, לא חייב להיות בעברית.., עם תרשימים. באינטרנט חשבתי לחפש אבל אתה לא יכול לדפדף בהם, וזה חסרון די גדול. הייתי בת"א ומצאתי ספר באנגלית, והוא היה דווקא מצויין אבל אחרי שהוצאתי הון על החרוזים כבר לא יכולתי לקנות אותו.. הוא עלה 139 בערך.. (במקום זה קניתי חוברת הדרכה של סברובסקי, בצ'כית או גרמנית.. אבל הדברים שם משגעים) אז אם למישהי יש מידע היכן ניתן להשיג ספרים נוספים, אני אשמח.

אינטרנט

להזמין מחו"ל הרבה יותר זול להזמין לפעמים מאשר לקנות באר, רק מה קצת קשה לדעת מה התוכן בלי לראות. וחוץ מזה אם תתמידי לכתוב בפורום הרבה מהר יגיעו למייל שלך בלי עוד הוצאה מיותרת

Island Woman

New member
../images/Emo6.gif אוקי..

להשתתף בפורום אני בטוח אשתתף (כבר רשמתי היום איזה 4 הודעות.. ), אבל לא בגלל התרשימים... כך שאם יש לכן אפילו שמות של ספרים מומלצים, אז בהחלט יש מקום להזמין באינטרנט.. אני ממש לא יודעת למה לא ניתן לדפדף בספרים לפני שקונים אותם.. מה הבעייה לסרוק מס' דפים מכל ספר? כפי ששמים קבצי מוסיקה ע"מ שנוכל לדעת מה אנו קונים?? וואלה, אולי עליתי כאן על איזה סטראט אפ.. :)? LOL

wildspirit

New member
הי ../images/Emo6.gif

את יכולה להכנס לאתרים של קניה מחול בקישורים שלנו את יכולה למצוא חנויות בחול ולדפדף שם ואולי למצוא משהו יש עוד איזה אתר מדליק עם ספרים בחרוזים אני אעלה אותו כשאגיע הביתה כי אני לא על המחשב שלי

למעלה