שאלה קטנה..

חזי147

New member
שאלה קטנה..

אולי זה לא הפורום המתאים אבל.. האם יש דרך נגיד לשתות , לאכול, לנטול (כדורים) ואז אני יקבל שינה ארוכהה?? כי יש לי טיסה בקרוב 17 שעות תיכננתי אחרי ההפסקה "לקחת" משהו ולהירדם.. יש כזאת תרופה סבתא? או שצריך לפנות לפורום יותר מתקדם שיתנו המלצה לכדור שינה?

טוטס

New member
שיטה פשוטה מאוד

פשוט להתיש את עצמך ביום/יומיים לפני הטיסה. לא לישון בלילה לפני בכלל - או רק שעתיים, להתרוצץ כל היום (סידורים, חברים וכ'ו) ואז כמו גדולה תשני בטיסה...

עצה לא נכונה. גוף רגוע נרדם. גוף

מותש הופך עצבני ולכן אינו מרדם. אפשר לראות את זה בבירור על תינוקות.

טוטס

New member
לא מדויק ב-100%

כמה פעמים שהייתי רגועה ובכל זאת לא הצלחתי לישון - כל אדם ש"יציש" את עצמו יצליח להרדם לא משנה כמה עצבני. יש גבול כמה הגוף יכול להחזיק את עצמו...

קוב 21

New member
לא חסר

יש 2 קבוצות-משפחות.רופא משפחה ייתן נומבון ועוד בכמות של עד 10 ללא שכנוע מיוחד

smady a

New member
חזי חזי למה ללכת נגד הטבע. לא

אלכוהול ולא כדור שינה. תזרום עם הגוף שלך. תהייה עייף תרדם. טיסה נעימה לך.

ה מוזה

New member
פורום יותר מתקדם ? ../images/Emo3.gif

חזי, בכל פורום בו יתנו לך עצה לגבי תרופה כגון כדורי שינה שהיא תרופה תחת מרשם רופא הם יסתכנו לא רק בחוסר אחריות גם ברשלנות . כדור שינה זה לא משחק. לגבי טיסה , אם יש לך חרדה בטיסות ואתה רוצה משהו טבעי ולא מזיק להרגע ,לנמנמ קצת תוכל לרכוש בכל בית מרקחת ללא מרשם רגיעון ,יש ליום וללילה בעצם זו תרופה טבעית המורכבת מצמחי מרפא בעלי השפעה מרגיעה אל תישן 2 לילות לפני הטיסה [ זו תרופה הכי טבעית לישון בלילה ה 3]
הערת אגב, משהו בהודעה שלך מריח לי מוזר ובבקשה הזו לכדורי שינה ,בכל אופן טיסה בטוחה וחופשה נעימה .

חזי147

New member
תגובה לכולם.

אני בארה"ב יש כאן רגיעון? חח אם כן איך קוראים לזה? והקטע אם ההתשה לא עזר לצערי שנסעתי לכאן ישנתי רק שעתים או שלוש ואפילו התאמצתי לא לישון צהרים אבל זה לא עזר ישנתי כמה שעות בטיסה וזהו. ואני יודע שאני ילך להתשגע שם אמרתי אם ניקח כדור או משהו אחר זה יעזור לי לישון עוד כמה שעות וזה כבר יקל... ודרך אגב מה מריח מוזר בהודעה? תודה רבה לכולם על התגובות

למעלה