שאלה קטנה

• פותח הנושא TAZ!
  • פורסם בתאריך

TAZ!

New member
שאלה קטנה

אין לי אפשרות להשתמש בחיפוש כרגע כך שאני לא יודע אם כבר שאלו כאן את השאלה הבאה בעבר, אז אם כן, סליחה מראש: מהיכן ניתן להוריד איקון שקוף למכשיר שלי (3510i ברשת סלקום)? תודה מראש.

asafsaf

New member
יכול להיות, אני לא בטוח

אבל תוריד ותנסה, זה חינם...

MaD-d0g

New member
זה לא חינם כי הוא גולש בסלקום. וכן,

זה אמור להיות זה

TAZ!

New member
ובכן

קודם כל, לי זה בחינם כי אני באורנג`, אבל אני לא צריך את האייקון כי כבר יש לי. שאלתי את השאלה בשביל חבר שלי, הוא הוריד את האייקון הנ"ל ומשום מה, הוא קיבל אייקון שכולו שחור לגמרי וזה לא הוריד לו את לוגו המפעיל. יש למישהו מושג מהי הסיבה לכך? יכול להיות שהאיקון מתאים רק לאורנג`? האם ישנה אפשרות אחרת להוריד איקון שקוף? תודה מראש.

TAZ!

New member
ובכן

קודם כל, לי זה בחינם כי אני באורנג`, אבל אני לא צריך את האייקון כי כבר יש לי. שאלתי את השאלה בשביל חבר שלי, הוא הוריד את האייקון הנ"ל ומשום מה, הוא קיבל אייקון שכולו שחור לגמרי וזה לא הוריד לו את לוגו המפעיל. יש למישהו מושג מהי הסיבה לכך? יכול להיות שהאיקון מתאים רק לאורנג`? האם ישנה אפשרות אחרת להוריד איקון שקוף? תודה מראש.

TAZ!

New member
ובכן

MaD-d0g

New member
נצל"ש - למרות שהנושא זהה ../images/Emo3.gif

אני תקוע עם לוגו מפעיל ב 6230 שלי ואני מעוניין להעיף אותו כשנכנסתי ל I WAP זה ירד ה JPG (או GIF) וסתם עלתה לי כסף הגלישה..
חשבתי אולי להעביר דרך ה BT, אבל לצערי אני לא מוצא דרך.. ה PC Suite לא מכיל אופציה של העברת לוגו מפעיל. עצות

PinkWin

New member
אמממ

מצאתי אתר כזה... אולי זה יעזור.... למרות שלא מדובר שם ב6230 אבל שווה נסיון.

etayel

New member
זה בעיה עם סלקום

משום מה אי אפשר להוריד אייקונים... וזה לא רק מאיתנו אלה מכל אתר גם אתה לבד תעלה אייקון ותוריד תראה את אותה תוצאה

N641

New member
אכן כן

גם אני נתקלתי באותה הבעיה בסלקום. למישהו יש מושג איך פותרים אותה? זה ממש מעצבן! ושאלה טכנית: על אותו מכשיר , כשהורדתי אייקון שקוף , עם סים של אורנג' עבד יופי והוא נעלם אבל כשהכנסתי את הסים של סלקום הופיע הלוגו מפעיל. האם הלוגו הריק שהורדתי בעזרת הסים כארד של אורנג' אינו נשמר על גבי המכשיר עצמו? לפי מה שניראה הגיוני (מהתוצאות) הלוגו נשמר על גבי הכרטיס בלבד?

למעלה