אמא של רום
New member
שאלה עקרונית בעניין מלח:
מי שנמצא בדיאטה דלת מלח סובל מאד - כי היום בעידן התעשייתי קשה מאד לקבל מוצרים ללא מלח. זה מאד מגביל את הבישול, ועוד יותר מגביל את יכולתו של אותו אדם לצאת ולהנות במסעדה. היות ובחברה המודרנית כמעט כל אדם שלישי מגיל 50 סובל מיתר לחץ דם, תגיעו מזה לאוכלוסיה אדירה שאי צמצום המלח מסוכנת לחייה. איך לדעתכם אמורה להתקבל בקשה של סועד במסעדה להכין את מנתו ללא מלח? מה אתם הייתם עושים? ושאלה פחות עקרונית ויותר פרקטית: איך הייתם מתבלים אוכל ללא מלח כך שלא יצא תפל? (או אפילו יצא טעים?)
מי שנמצא בדיאטה דלת מלח סובל מאד - כי היום בעידן התעשייתי קשה מאד לקבל מוצרים ללא מלח. זה מאד מגביל את הבישול, ועוד יותר מגביל את יכולתו של אותו אדם לצאת ולהנות במסעדה. היות ובחברה המודרנית כמעט כל אדם שלישי מגיל 50 סובל מיתר לחץ דם, תגיעו מזה לאוכלוסיה אדירה שאי צמצום המלח מסוכנת לחייה. איך לדעתכם אמורה להתקבל בקשה של סועד במסעדה להכין את מנתו ללא מלח? מה אתם הייתם עושים? ושאלה פחות עקרונית ויותר פרקטית: איך הייתם מתבלים אוכל ללא מלח כך שלא יצא תפל? (או אפילו יצא טעים?)