שאלה על תח"צ בחיפה

מצב
הנושא נעול.

עומר M

New member
שאלה על תח"צ בחיפה ../images/Emo160.gif

שאלה על תח"צ בחיפה

האם יש קו אוטובוס שיוצא ממרכזית חוף הכרמל ונכנס לשכונת בת-גלים בחיפה? (אני מתכוון לקו שנכנס לתוך השכונה עצמה ולא קו שעוצר ליד התחנה המרכזית הישנה בבת גלים)

seffic

New member
קו 3, אבל הוא עושה סיבוב ענקי

שאלה על תח"צ בחיפה

האם יש קו אוטובוס שיוצא ממרכזית חוף הכרמל ונכנס לשכונת בת-גלים בחיפה? (אני מתכוון לקו שנכנס לתוך השכונה עצמה ולא קו שעוצר ליד התחנה המרכזית הישנה בבת גלים)
בכרמל ובהדר. עדיף לקחת שני קווים, גם כך הנסיעה ממרכזית חוף הכרמל עד למרכזית בת גלים היא חינם.

עומר M

New member
אוקיי, ונגיד שאני לוקח 2 קווים...

בכרמל ובהדר. עדיף לקחת שני קווים, גם כך הנסיעה ממרכזית חוף הכרמל עד למרכזית בת גלים היא חינם.
אילו שני קווים אני צריך לקחת?

mister K

New member
יש שתי אפשרויות

אילו שני קווים אני צריך לקחת?
יש שתי אפשרויות
1. לקחת קו 103, לרדת בדרך יפו תחנה אחת אחרי בת גלים (מול שווארמה חאזן), לחצות את הכביש ולהחליף לקו 42. 2. לקחת קו 113, לרדת בשדרות רוטשילד בתחנה של כיכר מאירהוף, לחצות את הכביש ולהחליף לקו 8, 40, 41 או 108. בכיוון ההפוך זה יותר פשוט, צריך פשוט לעלות על כל אחד מהקווים שיוצא מהשכונה (8, 40, 41, 42, 108) ולהחליף בתחנה המרכזית הישנה לקו 103 או 113.

mister K

New member
אין קו כזה

שאלה על תח"צ בחיפה

אין קו כזה
גם אני בדיוק חשבתי על זה השבוע, בת גלים זו אחת השכונות הבודדות בחיפה שאליה לא מגיע אוטובוס ממרכזית חוף הכרמל (מלבד 2 או 3 נסיעות בבוקר של קו 3 שנכנסות לתוך השכונה תחת השילוט 3א, אך כמובן שזה לא רלוונטי כי הקו הזה עושה סיבוב של יותר משעה בכרמל ובהדר). הקווים שמגיעים הכי קרוב לבת גלים הם 103 ו-113 שעוצרים בתחנה הישנה לכיוון חוף הכרמל ומול התחנה הישנה, ליד האיצטדיון והמנהרה לכיוון המפרצית/הדר.

עומר M

New member
תודה ../images/Emo65.gif

שאלה על תח"צ בחיפה

תודה

מצב
הנושא נעול.
למעלה