שאלה על תחבורה בחול המועד

מצב
הנושא נעול.

vaarod

New member

אהלן פורום, תכננתי לנסוע לכנרת בחוה"מ ותהיתי אם התחבורה הציבורית עובדת כרגיל או שיש שינויים שעדיף לדעת עליהם. חוצמזה, אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקום שיסביר לי איך מגיעים מטבריה לחוף לבנון, מאחר והאתר של אגד לא כל כך מועיל בנושא. תודה.

לחוף לבנון

אהלן פורום, תכננתי לנסוע לכנרת בחוה"מ ותהיתי אם התחבורה הציבורית עובדת כרגיל או שיש שינויים שעדיף לדעת עליהם. חוצמזה, אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקום שיסביר לי איך מגיעים מטבריה לחוף לבנון, מאחר והאתר של אגד לא כל כך מועיל בנושא. תודה.
לחוף לבנון
מטבריה קיימים הקווים המאספים לרמת הגולן: 15,18,19 של אגד. אין לי מושג מה התדירות שלהם בחול המועד (אני מניח שהם דווקא יתוגברו בגלל כמות המטיילים בחג). בכל אופן, לקבלת מידע מדוייק על לוחות זמנים פנה ללשכת המודיעין של אגד בטבריה: 04-6729222 חופשה נעימה!

טבריה-חוף לבנון

טבריה-חוף לבנון
מטבריה קוים 015 018 019 022 021 מצ.צמח בנוסף לקוים הנ"ל גם קו 843 (שמגיע מתל אביב לכן אם אתה באיזור המרכז מומלץ שתדע שיש אוטובוס מת"א לחוף לבנון)

vaarod

New member
תודה לכולכם

טבריה-חוף לבנון
מטבריה קוים 015 018 019 022 021 מצ.צמח בנוסף לקוים הנ"ל גם קו 843 (שמגיע מתל אביב לכן אם אתה באיזור המרכז מומלץ שתדע שיש אוטובוס מת"א לחוף לבנון)
תודה לכולכם
וחג שמח וכשר!

מצב
הנושא נעול.
למעלה