שאלה על ריבת בצל

שאלה על ריבת בצל

כמה זמן לפי דעתכם תוכל להחזיק הריבה המצ"ב בקופסה סגורה במקרר? 3 בצלים גדולים, חצויים ופרוסים דק 30 גרם חמאה+כף שמן קנולה חומץ בלסמי חצי כוס סוכר חום קורט מלח קורט פלפל שחור טחון טרי 1/3 כוס יין פורט 2/3 כוס יין אדום יבש מטגנים את הבצלים עד לשקיפות. מוסיפים את הסוכר, מעבירים לאש נמוכה ומערבבים עד שהסוכר נמס לחלוטין והבצלים מקורמלים. מתבלים ומערבבים עוד 2 דקות. מוסיפים את היינות ומבשלים (ללא מכסה), עד שהנוזלים מתאדים והבצלים הופכים לריבה.
 

tatan48

New member
עדיף לשמור בצנצנת מעוקרת

טובלים את הצנצנת והפקק במים רותחים,מייבשים,יוצקים את הריבה כשהיא חמה,סוגרים ושמים במקרר. לדעתי זה אמור להחזיק ככה לפחות חודש אם לא יותר.
 
למעלה