שאלה על ריבת בצל
כמה זמן לפי דעתכם תוכל להחזיק הריבה המצ"ב בקופסה סגורה במקרר? 3 בצלים גדולים, חצויים ופרוסים דק 30 גרם חמאה+כף שמן קנולה חומץ בלסמי חצי כוס סוכר חום קורט מלח קורט פלפל שחור טחון טרי 1/3 כוס יין פורט 2/3 כוס יין אדום יבש מטגנים את הבצלים עד לשקיפות. מוסיפים את הסוכר, מעבירים לאש נמוכה ומערבבים עד שהסוכר נמס לחלוטין והבצלים מקורמלים. מתבלים ומערבבים עוד 2 דקות. מוסיפים את היינות ומבשלים (ללא מכסה), עד שהנוזלים מתאדים והבצלים הופכים לריבה.
כמה זמן לפי דעתכם תוכל להחזיק הריבה המצ"ב בקופסה סגורה במקרר? 3 בצלים גדולים, חצויים ופרוסים דק 30 גרם חמאה+כף שמן קנולה חומץ בלסמי חצי כוס סוכר חום קורט מלח קורט פלפל שחור טחון טרי 1/3 כוס יין פורט 2/3 כוס יין אדום יבש מטגנים את הבצלים עד לשקיפות. מוסיפים את הסוכר, מעבירים לאש נמוכה ומערבבים עד שהסוכר נמס לחלוטין והבצלים מקורמלים. מתבלים ומערבבים עוד 2 דקות. מוסיפים את היינות ומבשלים (ללא מכסה), עד שהנוזלים מתאדים והבצלים הופכים לריבה.