ראש העין?שאלה על קו כפר סבא-ראשל"צ
פעם נכתב פה או באתר חדשות הרכבת שתופעלנה רכבות מכפר סבא לעבר ראשל"צ דרך קו ראש העין-לוד. האם תוכנית זו בוטלה?
ראש העין כן, אבל הקו המזרחי - לאראש העין?
הרכבת כרגע הולכת מכפר סבא לת"א , משם ללוד , ומשם לראשל"צ. אין ראש העין בדרך...
התנצלותראש העין כן, אבל הקו המזרחי - לא
לפחות, בינתיים. עד כמה שזכור לי, לא היו תוכניות ספציפיות לגבי השימוש האפשרי בקו המזרחי לצורך רכבות נוסעים. ובאשר לראש העין, הרכבת כמובן מגיע לשם גם כיום.
התנצלות
מתנצל , אלכס צודק. הרכבת אכן מגיעה לראש העין.
סגרו את תחנת ראש העין דרום!!??הרכבת מגיעה לראש העין![]()
![]()
הבנתי שסגרו את תחנת ראש העין ופתחו תחנה אחרת בצומת קסם, לא כך? ואם כן מה עומים לעשות עם תחנת ראש העין שהיא בסך הכל חדשהכל הסיפור הזה בכלל נשמע לי מור, אולי מישהו יכול להסביר לי למה עשו את כל זה בכלל
אשמח מאוד לתשובה,![]()
![]()
שנה טובה![]()
![]()
יוכל להיות קו כזה:סגרו את תחנת ראש העין דרום!!??
בגלל הקו לכפר סבא ככל הנראה הבנתי שיש תוכניות לפתוח אותה שוב בעתיד הקרוב או בעתיד הקצת פחות קרוב אני לא יודע אילו קווים יפעלו בה ומתי זה באמת מעניין מחכה לתשובהלפני מספר חודשים בדף המכרזים באתר רכבת ישראל היה מכרז לשיפוץ מבנה התחנה ,הקמת תשתית ביוב חדשה ועוד אני לא מאמין שסתם ישפצו אותה אם היא לא תפתח שוב בקרוב![]()
אין תכנית לפתוח קו כזהיוכל להיות קו כזה:
כפר סבא-ראש העין דרום-נמל תעופה בן גוריון-תל אביב הגנה
שאלה. באיזו חברת אוטובוסיםאין תכנית לפתוח קו כזה
לפחות לא בזמן הקרוב. כן סגרו את תחנת ראש העין, ובמקומה פתחו את תחנת ראש העין צפון, שנמצאת במחלף קסם.
ב"דן".שאלה. באיזו חברת אוטובוסים
מגיעים מתחנת ראש העין לפתח תקווה ולתל אביב?
ישראל תודה.שים לב,אפשר גם אחרת.ב"דן".
יפה.ישראל תודה.שים לב,אפשר גם אחרת.
חברת "הברק" סוף שנות ה 20 ,מקיימת שרות אוטובוסים מ"ראש-אל-עין" ראש העין כיום, לתל אביב ולפתח תקוה. בראש העין היתה תחנת רכבת מאוד פעילה של palestine railways . אגב, חברת הברק הצטרפה בשנות ה 30 לחברת "אחוד" אשר היתה לאחר מכן ל "אחוד רגב" ו ב1945 ביחד עם "המעביר הקימו את "דן".לכן חברת "דן" בעלת הזכיונות באזור ראש העין, פתח תקוה,רמת גן. הכרטיס מהאוסף הפרטי. המחיר כולו 5 מיל מנדטורי.
מאוד מעניין, תודהישראל תודה.שים לב,אפשר גם אחרת.
חברת "הברק" סוף שנות ה 20 ,מקיימת שרות אוטובוסים מ"ראש-אל-עין" ראש העין כיום, לתל אביב ולפתח תקוה. בראש העין היתה תחנת רכבת מאוד פעילה של palestine railways . אגב, חברת הברק הצטרפה בשנות ה 30 לחברת "אחוד" אשר היתה לאחר מכן ל "אחוד רגב" ו ב1945 ביחד עם "המעביר הקימו את "דן".לכן חברת "דן" בעלת הזכיונות באזור ראש העין, פתח תקוה,רמת גן. הכרטיס מהאוסף הפרטי. המחיר כולו 5 מיל מנדטורי.
שאלה נוספת על הקושאלה על קו כפר סבא-ראשל"צ
פעם נכתב פה או באתר חדשות הרכבת שתופעלנה רכבות מכפר סבא לעבר ראשל"צ דרך קו ראש העין-לוד. האם תוכנית זו בוטלה?
זאת שאלה של ביקוש.שאלה נוספת על הקו![]()
![]()
למה רכבות מסוג איי סי הפועלות בקו מורכבות רק ממערך אחד 2 קרונות ניהוג וקרון רגיל באמצע זה לא כל כך מזכיר רכבת ואחרי הכל הקו די פעיל ??? אני יודע שלפעמים יש רכבות ארוכות יותר אבל לא רואים אותן הרבה אותו דבר לגבי הקומותיים
כן אנשים לא עמדו אבל........זאת שאלה של ביקוש.
האם הרכבות מלאות?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.