שאלה על קולות בזמן הנקה

שאלה על קולות בזמן הנקה

לאחרונה גדלו לי מאד כמויות החלב, ומאז שזה קרה אני שמה לב שפז מתחילה לינוק על ריק, אחרי כמה שניות עובר לי זרם בחזה, ואז אני יודעת שמתחיל להגיע ממש החלב, ופז מתחילה להשמיע קולות גמיעה. ממש גמיעה, כאילו שהיא שותה מכוס שתיה אבל עם רעש. לא הייתי חושבת על זה שוב, אבל בגלל שיש לה המון גרעפסים, אולי זה מעיד על תפיסה לא טובה? או שזה נורמלי?

תּמר

New member
כשהחלב זורם, זה בא בזרם חזק

והתאור שלך על זרימה חזקה נשמע לי נורמלי (ככה זה אצלי
) רעש של גמיעה, כמו ששותים מכוס - באמת נובע מכך שנכנס גם אוויר. אם תשתי מכוס בלי להכניס אויר לפה, זה לא ישמיע רעש כזה. אז ייתכן שהתפיסה לא ממש אידיאלית (תסתכלי בגלריות של פורום ייעוץ הנקה 556, כדי לבדוק אם יש בעיה)

אצלינו ../images/Emo185.gif

כשפיצית היתה ממש פיצית אז בתחילת ההנקה היתה לי הרגשה כאילו היא "מתחממת" ומוצצת קצת יותר מהר (עד שמתחיל לזרום חלב), ואז היה מגיע רפלקס שחרור החלב. ובאמת הזרם היה חזק, והיא היתה מתחילה לשתות ולבלוע ברעש ולפעמים גם היתה צריכה לשחרר את התפיסה להזיז את הראש, לקחת אויר ולהמשיך. (ובימים טובים היתה מקבלת אמבטיית חלב בפרצוף
). הזרם היה חזק לה מדי, אז בפעמים שהייתי "מלאה", הייתי שואבת שלוק שניים מהזרם הראשוני (האימתני
) ואז היה לה קל יותר לסעוד את ליבה. זה נורמלי לגמרי. אני לא חושבת שזה כשלעצמו מעיד על תפיסה לא נכונה. איך שאר הפרמטרים ? כואב/שורף לך ? משהו נוסף נראה לך חריג ? אם לא, אז אני חושבת שזה נכנס לקטגוריה של "צרות של עשירים". ששפע חלב יטריד אותך לכל משך ההנקה שלכן

זה נשמע בסדר גמור ../images/Emo45.gif

עוד דבר שאת יכולה לעשות כדי "לווסת" את הזרם, זה להיניק אותה כשאת נשענת קצת אחורה - כוח המשיכה עושה את שלו
.

למעלה