שאלה על פסטה אפויה ובקשה לרעיון לחצילים ממ...

שאלה על פסטה אפויה ובקשה לרעיון לחצילים ממ...

שלום וסופשבוע נעים! אני רוצה להכין משהו עם פסטה ולאפות. אני משתמשת בפנה, תוצרה ברילה. שאלתי: האם צריך לבשל אותה קודם במים? כשאני עושה לזניה/קנלוני, גם מתוצרתם זה לא מצריך בישול מוקדם, אבל רוצה להיות בטוחה לגבי הפסטה.. ושנית: אני רוצה להכין חצילון מנומר קטן וממולא - צריך להיות צמחוני. חשבתי למלא באורז, מישמש מיובש קצוץ, שקדים - הכוונה שיהיה מתקתק. יש למישהו רעיון? ובאיזה רוטב אפשר לבשל? או שפשוט מכניסים לתנור את החצילון ללא רוטב? מאוד אשמח לרעיונותיכם!
 
חצילים שלי בזמן האחרון

אני חוצה חציל רגיל לחצי , חורצת פסים אלכסוניים, מרססת בתרסיס שמן זית ומפזרת מעט מלח. אני אופה אותם עד שהם משחימים ומגישה עם טחינה ופטרוזיליה. מעדן!
 
למעלה