שאלה על פיצה

שאלה על פיצה../images/Emo13.gif

שלום. אני מכינה פיצה ורציתי לדעת, על איזה חום לאפות אותה, כדי שהבצק יהיה טוב והגבינה לא תישרף? כי בפעם האחרונה שהכנתי פיצה, זה יצא בסדר, אבל הגבינה נשרפה. והבצק לא היה כל כך מוכן.. :|
 

סימונה 5

New member
אם בסיס הפיצה דק צריך לאפות בחום

גבוה 220 מעלות יחד עם הציפוי אם בסיס הפיצה עבה כדאי לאפות 10-15 ללא ציפוי בחום בינוני ואז לשים את הרוטב והגבינה ולהחזיר לתנור עד שהגבינה מבעבעת והשוליים שחומים
 

r66

New member
לאפות בחום הכי גבוה של

התנור. אני מכינה פיצות בטאבון וזה ממש מזכיר את הפיצות מהפיצריות. ובטאבון הן מתבשלות על אש
 

al55

New member
טיפ

לאפות את הפיצה בשלב התחתון האחרון של התנור כך הגבינה נשארת עסיסית ולא מתייבשת והבצק יוצא קריספי.
 
למעלה