שאלה על פורמולות לתינוקות

• פותח הנושא mummy
  • פורסם בתאריך

mummy

New member
שאלה על פורמולות לתינוקות ../images/Emo53.gif

סליחה מראש על הכפילות - למי שכבר קרא/ה את השאלה בפורום הריון ולידה שם אני יותר פעילה (וגם על זה אפשר להתווכח...): חברה שמגיעה מקנדה לביקור בשבוע הקרוב, עם תינוק בן חצי שנה שאלה אותי אם יש בארץ להשיג פורמולה שנקראת Enfalac with Iron מבית היוצר של Mead Johnson. כל אינפורמציה תתקבל בברכה. לי אין מושג, והיא רוצה לדעת כמה חבילות היא צריכה לסחוב... תודה!

תרימי טלפון לקופת חולים או

לחברה שמייבאת את הפורמולה ותשאלי אם את הסוג הזה מייבאים לארץ - 09-8855540. אגב, עד כמה שאני יודעת אפשר להשיג את הפורמולה בארץ, אבל צריך לבדוק עלויות (הפורמולות של החברה הזו הן יקרות בטירוף ומגיעות ל - 120 ש"ח לקופסה). מעבר לזה ייתכן שהטעם יהיה שונה (יש הבדל בטעם נניח של סימילאק באנגליה ובארץ). אני טסתי עם יואבי לארה"ב ל - 3 שבועות ולקחתי מהארץ 12 קופסאות נוטרמיגן.

לא מכירה את התמ"ל הזה, אבל...

לדעתי אפשר לברר אם בכלל מייבאים אותו לארץ, או אצל היצרן (לבדוק אם ישראל היא אחד מיעדי השיווק, או בארץ בגוף שיכול להיות קשור, למשל משרד הבריאות, לבדוק אם ניתן לו אישור לשימוש בארץ... מאחר ולא נתקלתי בשם הזה נראה לי שלא מייבאים, אבל שווה בדיקה. מקווה שעזרתי, ובכל מקרה שיהיה לחברתכם יופי של ביקור.

אם אני הבנתי נכון

מדובר בפורמולה מיוחדת. אותה חברה מייבאת לארץ פורמולות מיוחדות לילדים רגישים (כמו יואבי שמקבל נוטרמיגן) או לפגים.

zimes

New member
זה נשמע לי מוכר

אז כנרהא שיש בארץ. נסי לברר בבתי מרקחת (לשור טבצ'ניק יש אתר אינטרנט, אולי את יכולה לעושת הכל דרך המחשב...)

mummy

New member
תודה לכולם! ../images/Emo140.gif

כמו שתארתי לעצמי - נתתם עצות מצוינות שהובילו אותי לתשובה. התקשרתי ליבואן והם לא מייבאים את המוצר. כנראה שהיא תצטרך לסחוב ארגזים...

למעלה