שאלה על עוגת תפוחים וקרם וניל
הי לכולם, אני מחפש מתכון לעוגת פרווה מרשימה. מצאתי בחיפוש את המתכון הזה של פירגה: עוגת תפוחים דבדבנים עם קרם וניל ופירורים לבצק: שני חלמונים 1 חבילה מחמאה או 200 גרם חמאה 3 כוסות קמח -תופח 1/2 כוס סוכר כף ליקר משמש \\ פירות חצי כוס מיץ תפוזים ללוש לבצק נעים. משטחים 2/3 מכמות הבצק על תבנית אפיה משומנת- בינונית 27X33 אופים בחום 175 עד שמוכן וצבעו חום בהיר.. את יתר הבצק אופים בתבנית נוספת- שטוחה ומשומנת. אחרי האפיה מפוררים את הבצק לפירורים דקיקים.מוסיפים אליו 3 כפות שקדים גרוסים-. מילוי ראשון---- על שכבת הבצק האפויה. קילו תפוחי עץ גרנד חתוכים לפרוסות. מבשלים בסיר קטן עם 3 כפות סילאן או דבש או סוכר חום וכף קינמון. מבשלים על להבה קטנה כ-15 דקות ומוסיפים כפית מיץ לימון. מורידים מהאש. משאירים 15 דקות בסיר על השיש. לסדר באופן שווה את התפוחים ללא הנוזלים-- על הבצק . מפזרים גם 2 כוסות דבדבנים טריים ומתוקים ומגולענים על התפוחים. מלית שניה : מקציפים ביחד: מיכל שמנת מתוקה כוס חלב חבילה אינסטנט פודינג וניל 2 כפות סוכר מיישרים את הקרם על הפירות. מפזרים את הפירורים הדקיקים של הבצק עם השקדים --- על קרם הוניל. מכניסים למקרר לכמה שעות. מקור: עצמי נראה לי שעם חלב סויה ושמנת צימחית הוא יכול להיות מוסב בהצלחה למתכון פרווה. ועכשיו 2 שאלות ברשותכם: 1. מישהו, בטעות, ניסה פעם להסב את המתכון הזה לפרווה? איך יצאה התוצאה הסופית? 2. אפשר להסב את התבנית לעגולה? איזה יתאים - 26 \ 28? תודה ויום טוב.
הי לכולם, אני מחפש מתכון לעוגת פרווה מרשימה. מצאתי בחיפוש את המתכון הזה של פירגה: עוגת תפוחים דבדבנים עם קרם וניל ופירורים לבצק: שני חלמונים 1 חבילה מחמאה או 200 גרם חמאה 3 כוסות קמח -תופח 1/2 כוס סוכר כף ליקר משמש \\ פירות חצי כוס מיץ תפוזים ללוש לבצק נעים. משטחים 2/3 מכמות הבצק על תבנית אפיה משומנת- בינונית 27X33 אופים בחום 175 עד שמוכן וצבעו חום בהיר.. את יתר הבצק אופים בתבנית נוספת- שטוחה ומשומנת. אחרי האפיה מפוררים את הבצק לפירורים דקיקים.מוסיפים אליו 3 כפות שקדים גרוסים-. מילוי ראשון---- על שכבת הבצק האפויה. קילו תפוחי עץ גרנד חתוכים לפרוסות. מבשלים בסיר קטן עם 3 כפות סילאן או דבש או סוכר חום וכף קינמון. מבשלים על להבה קטנה כ-15 דקות ומוסיפים כפית מיץ לימון. מורידים מהאש. משאירים 15 דקות בסיר על השיש. לסדר באופן שווה את התפוחים ללא הנוזלים-- על הבצק . מפזרים גם 2 כוסות דבדבנים טריים ומתוקים ומגולענים על התפוחים. מלית שניה : מקציפים ביחד: מיכל שמנת מתוקה כוס חלב חבילה אינסטנט פודינג וניל 2 כפות סוכר מיישרים את הקרם על הפירות. מפזרים את הפירורים הדקיקים של הבצק עם השקדים --- על קרם הוניל. מכניסים למקרר לכמה שעות. מקור: עצמי נראה לי שעם חלב סויה ושמנת צימחית הוא יכול להיות מוסב בהצלחה למתכון פרווה. ועכשיו 2 שאלות ברשותכם: 1. מישהו, בטעות, ניסה פעם להסב את המתכון הזה לפרווה? איך יצאה התוצאה הסופית? 2. אפשר להסב את התבנית לעגולה? איזה יתאים - 26 \ 28? תודה ויום טוב.