שאלה על עגילים - אפשר?

iditush forever

New member
טוב אני שמרנית שזה נוגע לתכשיטים ובפרט עגילים

רוב העגילים שלי הם קלאסיים, בעיצוב נקי, רובם מזהב לבן ויש גם כמה מזהב צהוב. ביום יום אני הולכת עם עגילים צמודים מזהב לבן, אחד בצורת כוכב משובץ ביהלומים, מאוד עדין ומאוד קלאסי שגם מתאים לי להופעות אלגנטיות בערב, יש לי גם זוג של עגילי פנינה צמודים לאוזן שאיתם אני גם הולכת ביום יום.אני לא אוהבת ללכת עם עגילים תלויים כאלה גדולים מכיוון שיש לי שיער מתולתל ארוך ועגילים כאלה תמיד מסתבכים לי בשיער, לרוב מעדיפה ללכת עם צמודים או טיפה יותר נופלים אבל לא ענקיים, יש לי זוג מדהים שקיבלתי במתנה מאמא שלי ליום הולדת 33, עגילי שנדליר מה. שטרן, משהו מזהב לבן עדין עם שיבוץ של יהלומים ואבן ספיר ורודה, אבל איתם אני הולכת רק לאירועים ממש רשמיים. זה לא עגילים ליום יום בכל אופן. לרוב אני כל הזמן הולכת עם העגילים הצמודים שלי, עם שיער מפוזר, עם שיער אסוף, לא משנה, גם ככה אני לא יכולה לענוד עגילי כסף או ממתכות אחרות כי יש לי רגישות איומה למתכות שונות. ובכלל תמיד אני דגלתי במראה הנקי והמינימליסטי בתכשיטים.

../images/Emo207.gifמחפשת עגילים יפים וצמודים../images/Emo20.gif

מכסף או זהב לבן בלבד
אני מחפשת עגילים עדינים ויפים שיהיה להם נצנוץ יפה כזה. לאיזה חנויות כדאי ללכת

iditush forever

New member
עגילים מזהב לבן את יכולה למצוא בכל חנות תכשיט

תכשיטים שמוכרת תכשיטי זהב,המלצות שלי, טוב ההמלצות שלי יקרות, אני בזמנו קניתי מס' עגילי זהב לבן צמודים לאוזן חלק עם שיבוץ של יהלומים, חלק עם שיבוץ פנינה וכמה סתם חלקים בלי אבנים מחנות הרשת של רויאלטי שיש להם לפי דעתי את התכשיטים הכי יפים שראיתי. זאת במידה ויש לך אפשרות להשקיע כסף ולא מעט בתכשיטי זהב לבן. עגילי כסף צמודים חמודים ראיתי שיש בג.ר.א.ס וגם במגנוליה, בעברי הייתי הולכת עם עגילי כסף באוזניים אבל עקב אלרגיה שפיתחתי לכסף ולא רק בעגילים אלא בכל תכשיטי כסף, עברתי לזהב לבן, שלפי עניות דעתי הרבה יותר יפה מכסף כי יש לו מראה "נקי" ומבריק יותר מכסף שמשחיר עם מגע של מים וכאלה. אבל כאן מדובר בהשקעה ניכרת של כסף אם רוצים תכשיטים איכותיים מזהב לבן. אני מציעה שתעשי שיטוט בחנויות תכשיטים טובות, כאלה שמוכרות גם זהב, תסתכלי, תראי מה נראה לך ומה יפה לך, תגדירי תקציב מסוים כי לבחור תכשיטים שלא מגדירים תקציב כלשהו זה סיוט כי יש כזה מבחר עצום של תכשיטי זהב מהממים. אה עוד המלצה שלי שנזכרתי זה ישמע לך מוזר, אבל תכנסי למשביר למטה יש את הדוכני תכשיטים של חב' ZABAN יש להם קו צעיר ומהמם של תכשיטי זהב לבן, וראיתי כמה עגילים צמודים נורא יפים שגם יכולים להתאים לבחורות צעירות עד 1000 ש"ח שזה סביר בעיני. בהצלחה.

תודה מתוקה../images/Emo140.gif

אהמ מה הטווח מחירים בערך של עגילים צמודים מזהב לבן ברויאליטי? יש לך מושג? כי חיפשתי אתר שלהם ולא ראיתי. אני יודעת שיש מבחר ענק של חנויות, בגלל זה אני רוצה כיוון, כי אם אני קונה ב1000 שקל אני מצפה שיהיה גם אמא ואבא לתכשיט, וזה יהיה איכות עד הסוף. בתוא אחת שלא מוציאה יותר מ300 שקל בד"כ על תכשיטים(קונה במגנוליה). אבל בא לי לפנק את עצמי בתכשיט אמיתי לשם שינוי, מגיע לי

iditush forever

New member
תראי המחירים של רויאלטי ממש לא זולים

יכולים להתחיל באלף ש"ח ולעלות למעלה עד סכומים של אלפי ש"ח ואף יותר. אגב כל המבחר שלהם לא מופיע באתר אינטרנט שלהם, לשם כך צריך לכתת רגליים וללכת לחנויות שלהן ולראות את המבחר, וגם למדוד מן הסתם. תראי אני מציעה גם בשביל הקוריוז להציץ בחנויות של ה. שטרן, ראיתי שיש להם קו חדש של תכשיטים נקיים מזהב לבן חלק חלקים וחלק עם שיבוץ פיצי של יהלומים, וראיתי שיש להם עגילים יפייפים צמודים לאוזן שמתחילים ב-1000 - 1500 ש"ח שזה סביר לאיכות של ה. שטרן, אני חושבת שאם הולכים ומשקיעים בתכשיטי זהב איכותיים אז רצוי לקנות מהרשתות של רויאלטי, ה. שטרן, שאומנם המחירים שם מאוד גבוהים אבל לפעמים ניתן למצוא שם דברים במחירים "שפויים" יותר, עגילים מהממים את יכולה למצוא בטווח של ה-1000-2000 ש"ח גם בשטרן וגם ברויאלטי. שיהיה קניה בכייף :)

Fun Fair

New member
ראיתי כאלה במשביר, באחד הדוכנים שיש

בהם קבוע 70% הנחה, גם על יהולמים

מה שבטוח, דבר אחד-לא ללכת עם עגילים ארוכים

וגדולים לגן-הילדים מושכים את זה
אמיתי, קרה לי והיה מאוד כואב
.

למעלה