שאלה על עגילים - אפשר?

שאלה על עגילים - אפשר?

יש כללים או תובנות לגבי - מתי עגילים ארוכים ומתי צמודים? אני אוהבת עגילים גדולים וארוכים. גם בשיער פזור וגם בשיער אסוף. אבל יש משהו קלאסי ואלגנטי בזוג עגילים צמודים כשאני בשיער אסוף. האם צריך להתחשב בבגד עצמו או רק במבנה הפנים (וההעדפות האישיות?)

לי וולף

New member
גם-וגם ../images/Emo8.gif

תראי...איבזור זה תחום שמאפשר לנו גם לשדרג את המראה וגם להכניס לו קצת יותר אופי. בראש ובראשונה חשוב שהעגילים יתאימו לעונדת- למבנה הפנים. אח"כ בהחלט יש מקום להתייחס ללבוש עצמו ולהתאים את העגילים לאופי הבגד- נוצצים, גדולים, קטנים, צבעוניים, כסף/זהב וכו'. זה הרבה עניין של אופי והעדפה אישית... וזה גם חלק מהכיף באיבזור! יש איזה זוג ספציפי שאת מתלבטת לגביו? יש לך סגנון מועדף?

לא אין זוג ספציפי שיש לי לבטים לגביו

אני שאולת ברמה הכללית. ביום יום אני בגינס צמוד וחולצות שיקיות כאלו , עם כובע קש ומשקפי שמש. (שגם הכובע מוסיף לבטים בסוגיית העגילים). בעבודה ממילא אני לא יכולה להיות עם עגילים . (וסתם בא לי להשוויץ - קניתי לי בחו"ל לפני שבועיים זוג של סברוסקי - מהמם. אבל אין לי שום לבטים לגביו - זה יפה גם באסוף וגם בפזור).

Fun Fair

New member
מסכימה עם כל מילה של לי ומוסיפה

שלי אישית, עם שיער פזור יותר נוח עם עגילים לא מאוד ארוכים (כי הם נתפסים בשיער). לעומת זאת, שיער מורם ומסודר עם עגילים ארוכים כאקססורי עיקרי (או יחיד) יוצר מראה מאוד מהודר
(כמובן- לא "חישוקי שוק הכרמל"
)

חישוקי שוק הכרמל - ענק, אהבתי את ההגדרה

יש לי 2 זוגות כאלו ועוד זוג שאני עונדת (לא חישוקים ) עכשיו מהדוכן של הכל בשקל - אך אחד לא מאמין, כמה שיחזיק - יחזיקו. אני אומרת שזה מחנות בתל אביב.........

Fun Fair

New member
../images/Emo6.gif אה, הכוונה שלי היתה אחרת

לחישוקים המזעזעים בקוטר של צלחת, שמשום מה אני רואה הרבה יותר מדי בחורות עונדות אותם וחושבות שזה מאגניב...

לי וולף

New member
אם כבר קוטר של צלחת....

מיד חשבתי על הילרי דאף; יש לה נטייה להתאבזר בעגילים בגודל מטורף... והרבה פעמים זה עם טרייניג או סוג אחר של קז'ואל... הנה דוגמא אחת מני רבות. סתם להתרשמות

זה כלום לעומת מה שסמנת'ה עונדת

ב-SATC2. אני לא מוצאת תמונה אבל היא עונדת באבו דאבי עגילים בקוטר הראש שלי
האמת, זה נראה מדהים!

אין מצב שזה שוקל כמו שזה נראה

ראיתי פה בחנויות כמה דברים שקרובים לזה והם קלים מאד. מדובר בחומרים מיוחדים, לא במתכות יצוקות ואבנים כבדות...

כן , הבנתי את הכוונה,

אני חייבת למצוא תמונה שלי עם כאלו.....חחחחחח בטח יותר לא תעני לי אחרי שתראי

Fun Fair

New member
אלו העדינים? טוב, יש לי עוד

לאן להגיע.... אין מקום בין התנוך שלי וכתפיים שלי כנראה שיספיק לכזה גודל.....

למעלה