שאלה על עבודה במשמרות

מצב
הנושא נעול.

אאורה333

New member
שאלה על עבודה במשמרות

שאלה על עבודה במשמרות
אני עובדת במפעל גדול לדפוס במשמרות לילה, כל שבוע אני עושה חמש משמרות של שש שעות ואני מבינה שזה משרה מלאה. השאלה שלי היא כזו: אמרו לי שאם אני עובדת חמש משמרות לילה ברצף כל שבוע אז מגיע לי יום חופש על כל שבוע, או תוספת בשכר, האם זה נכון? יש לציין שאני מועסקת בחוזה אישי, ושם אני מוגדרת כעובדת זמנית לפי שעות, ומצויינות שעות העבודה שלי הקבועות. מה אומר החוק? תודה רבה על התשובות.

שש שעות X חמישה ימי עבודה

שאלה על עבודה במשמרות
אני עובדת במפעל גדול לדפוס במשמרות לילה, כל שבוע אני עושה חמש משמרות של שש שעות ואני מבינה שזה משרה מלאה. השאלה שלי היא כזו: אמרו לי שאם אני עובדת חמש משמרות לילה ברצף כל שבוע אז מגיע לי יום חופש על כל שבוע, או תוספת בשכר, האם זה נכון? יש לציין שאני מועסקת בחוזה אישי, ושם אני מוגדרת כעובדת זמנית לפי שעות, ומצויינות שעות העבודה שלי הקבועות. מה אומר החוק? תודה רבה על התשובות.
שש שעות X חמישה ימי עבודה
זה לא משרה מלאה! עבודה ביום אמורה להיות 8 שעות. יום עבודה בליה הוא בין 7 שעות. על עבודה בלילה אין שכר מיוחד. ההבדל היחיד בין עבודה ביום לעבודה בלילה הוא שיום העבודה בלילה הוא קצר יותר ושעות נוספות יחושבו החל מהשעה השביעית ולא מהשעה השמינית כפי שהם יחושבו ביום עבודה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה