שאלה על ספרי רומח הדרקון

שאלה על ספרי רומח הדרקון

חוץ משישיית המפגשים, ספרי רומח הדרקון שיצאו בעברית הם: הרשומות, האגדות, דרקונים של להבת קיץ, ושניים מהספרים של מלחמת הנשמות, נכון? נ.ב-הדור השני(The Second Generation) הולך לצאת מתישהו? כי בדיוק אחריו אמור להופיע דרקונים של להבת קיץ... לא?

NJS

New member
נכון

והדור השני לא מתוכנן לצאת בעברית כי באופוס החליטו לתרגם רק ספרים של מגיטריי

מה ז"א מגיטריי?

ובעיקרון, הדור השני קודם לדרקונים ללהבת קיץ, כי שם מסופר על גילתאס ופלד וכו' נכון?

כן.

זה מגי וטריי.... ואני ממליץ לך לקרוא את זה! זה מורכב מ-4 ספורים... שרק אחד מהם, שכולל איזה 25 עמודים נכתב ע"י וויס ועוד איזה מישהי שאני לא מכיר, חוץ מזה הכל נכתב ע"י וייס והיקמן.

Evil Gremlin

New member
זה ממש לא הוגן

יש ברומח הדרקון הרבה מאד ספרים שלא נכתבו על ידיהם, (אמנם הם באמת הכי טובים לדעתי)

Wing Chan

New member
אבל זה לא שווה להוצאה מבחינה כלכלית

להוציא ספרים שפחות יימכרו, ומה לעשות שהספרים שניכתבו ע"י וייס והיקמן מוכרים יותר מאשר למשל כאלה שניכתבו ע"י ריצ'ארד נאק\רוב פרין\מייקל ווליאמס וכול הסופרים האחרים של דראגוןלנס. למרות שאני בטוח שאם יוציאו את אגדת הומא\קאז המינוטאור בעברית הוא הם יימכרו טוב. אם כבר אי-הגינות עסקינן; 92 שקל על ספר לא הולך.

Evil Gremlin

New member
אולי הם לא נמכרים

פשוט בגלל שלא מוציאים אותם.. זה נשמע טיפשי בכל מקרה.. זה גורם ליותר אנשים לקרא באנגלית אז זה טוב בדרך כלשהי

Rosie°

New member
The Second Generation

איפה אפשר לקנות את הדור השני? (לא הצלחתי למצוא אותו בסטימצקי)

Wing Chan

New member
תנסי להזמין בסטימצקי

הם נותנים גם להזמין ספרים באנגלית אם ייתמזל מזלך הוא יגיע :p. אני ראיתי אותו בסטימצקי בכפר סבא, ד"א. יש אותו פה ושם בסניפים של סטימצקי, אם לא מצאת באחד שקרוב אלייך אז לכי לשני שקרוב אלייך.

למעלה