שאלה על סיידר חם אלכוהולי ודג סלמו

יעלי2

New member
שאלה על סיידר חם אלכוהולי ודג סלמו../images/Emo9.gif

שלום, אני חדשה כאן ומעונינת לברר: א) איזה משקאות אלכוהוליים שמים בסיידר תפוחים חם. ב) אני מכינה ארוחה עם דג סלמון וחשבתי שיהיה נחמד לשים את הדג על מצע תרד מבושל או שעועית ירוקה. אשמח לשמוע מניסיונכם מה הולך יותר, ואיפה אפשר להשיג מתכוים לבסיס (התרד/השעועית). בתודה מראש יעלי2

אתי@

New member
הי יעלי ../images/Emo8.gif , יש לי עוד רעיון למצע

לדג סלמון (אמנם לא מה שביקשת אבל בכל זאת). לפני כמה שנים אכלתי בפיקאסו מנת דג סלמון שהיתה מונחת על מצע של פסטה בשמנת עדינה-עדינה ויין לבן. זה היה מעדן מדהים שטעמו נותר בפי עוד הרבה ימים לאחר הארוחה ההיא...
בהצלחה

יעלי2

New member
הו שלום../images/Emo70.gif

HERE THERE EVRERY WHERE אני רואה שלא היתי צריכה לצאת מהמערה החמימה שלנו
(באמת התפלאתי על קצב התשובות עד שראיתי מי עונה-איזה כיף). לגבי המצע, הוא נשמע מדהים ואני אנסה אותו בהזמנות. הענין הוא שהזמנו עוד שלושה זוגות: אחד מבשל לפרנסתו, האחר מבשל סוף הדרך להנאתו וזוג נוסף שיודעים לחתוך גזרים בלבד. בדרך כלל כשאנחנו נפגשים לארוחות (גורמה), יש מבחר מאוד גדול של מאכלים למרות התיאום מראש, כי כל אחד מכין בנפרד. לכן, אני רוצה מצע ניאטרלי יחסית שלא יכביד ויתנגש עם המנות האחרות. קפיש?

המרחפת

New member
האמת היא

שפסטה ברוטב עדין של שמנת ויין תהיה מאד "נייטרלית", ולא תתנגש עם אף מנה אחרת... ותהיה מעולה עם הסלמון

sjarjar

New member
נראה לי שמה שאת צריכה הוא תרד

מוקפץ בחמאה: פשוט ממיסים חמאה במחבת ומוסיפים את עלי התרד (אני מעדיף את הטריים) ומאדים עד שהתרד מאבד מנוזליו ונהיה סמרטוטי. מתבלים מעט במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט - אבל מעט כדי לא להאפיל על הטעם העדין של הסלמון.

הנה בדיוק היום התפרסמה כתבה

בYNET על משקאות ויש שם משקה עם סיידר אני מצרפת לך קישור, בהצלחה.

יעלי2

New member
תודה על התשובות והפניה

בגלל שמתוכנן מרק בשני צבעים, כבד אווז בצורה שאני עוד לא יודעת ובנוסף לדג גם נתחי בשר, אני אלך על התרד ואשמור בוודאות את מצע האיטריות בשמנת לפעם הבא! תודה יעלי2

למעלה