שאלה על נ"מ

lsg101

New member
שאלה על נ"מ

אנשים, אני כרגע לפני גיוס ושוקל את האופציות שלי. הייתי רוצה לדעת קצת מידע לגבי מערך הנ"מ מאנשים שהיו שם. פרטים כמו: איזה מסלולים יש ומה עושים בכל אחד, איך הבסיסים (האם זה כמו בסיסי חיל אוויר ששומעים עליהם כל הזמן?), איך היציאות, וכל פרט נוסף שיכול לעזור (ושלא עובר על בטחון שדה). תודה מראש! ליאור

צחי:)

New member
נ"מ

הבהרה לגבי התנאים בבסיסי חה"א: הסיבה היחידה שיש בבסיסים של חיל האוויר תנאים טובים היא בשביל הטייסים ומשפחות אנשי השיכון אשר גרים בבסיסים האלה, כדרך אגב, החיילים של הבסיסים נהנים מהתנאים האלה. בסיסי ואוגדות הנ"מ הם בסיסי אימונים ולכן אין בהם תנאים ברמה הזו. (לפחות לפי מה שידוע לי) נ"מ זה מערך איכותי בתוך חה"א, האנשים על רמה, והקורסים מעניינים. הבעיה מתחילה אחרי הקורס, מרבית החיילים נשלחים לקו, ושם הם פשוט נטחנים וכמעט ולא מיישמים את מה שהם למדו בקורס (למעט אימונים שיש בין קו לקו) אותה תופעה חוזרת מוכרת גם בתותחנים... בתכלס, התפקיד מעניין, תלוי כמובן איפה אתה מוצב. יכול להיות שאני טועה לגבי חלק מהדברים שאמרתי, אני פשוט לא מכיר את המערך כ"כ. בהצלחה!

פטריוט וחץ

חוץ מאלה חבל לך על הזמן פטריוט אפשר להגיע חץ זה רק התותחים פטרויט זה איכותי חושרמוטה יש כולה 3 סוללות שאחת לא מבצעית ושתי חץ שזה הטופ של הטופ קצינים נוסעים לארה"ב לאיזה חודש מטעם הקורס שווה אבל קשה

*-*SUNSHINE*-*

New member
אפרופו נ"מ...

מדריכת נ"מ....פרטים אפשר? מה התנאים להתקבל? דרישות מיוחדות.. תודה, שני

FireBat

New member
תקשיב טוב

אני משרת בסוללת נ"מ כרגע בדרום, ככה שאני יודע מה שאני אומר לך. התנאים בנ"מ אלה לא בדיוק תנאי חיל אויר. בית הספר לנ"מ הוא בסיס ממש לא משהו, אבל מצד שני הוא גם בסיס הדרכתי. תזכור שמסמיכים אותך להיות לוחם, בחיל שהוא ברובו ג´ובניקי, ואתה גם תקבל תנאים של לוחם, כלומר הרבה חרא ופחות בית. השאלה היא מה אתה מחפש - מבצאיות או בית זונות. הסוללות הן בעצם מוצבים, ואתה עושה הרבה פעילות מבצאית. לחץ לא כזה קשה להגיע אחרי תקופה מסויימת בסוללה, אבל בחץ לא שווה לשרת אלא אם כן אתה קצין, בגלל התנאים. גם פטריוט זה נחמד אבל יש מערכות נשק אחרות שהן הרבה יותר לוחמות. בדוגרי אם אתה מחפש משהו שהוא בין קרבי לג´ובניק-זה המקום, אתה מוכשר קרבי, אבל רוב הסיכויים שלא תגיע לשטחים (בדר"כ).

Ufin

New member
עוד פרטים מנ"מיסט

לשטחים תגיע עם הוולקן (מחבט) ככה אם אתה במתנייע אחר תהיה בצפון (דרקון או סטינגר) וטק"א פרוסים בכל הארץ אבל צריך ויטמין פי כדי להתקבל לטק"א בד"כ

Holy Man

New member
נ"מ - גאה - כמעט!!

אז ככה - אני יכול להסביר לך כל מה שאתה רוצה לדעת בקשר לנ"מ - זה מאוד מומלץ - חיל האויר, מה עוד?? בכל מקרה פנה אלי באי סי קיו ואני יסביר לך כל מה שאתה רוצה לדעת - בקשר למדריכת נ"מ - אני לא יודע הרבה רק שהתפקיד שלהן מעניין מאוד - שווה לשאול אחרים אולי מישהו יודע!! בכל מקרה בקשר לשאלות על נ"מ שנו אלי - ICQ 51673107 תקראו ותפנימו טוב טוב ... יהלום פוגע - הוק לא!

למעלה