אין בעד מה ותשובות
ובעצם אתחיל בשאלה - האם הגליליות שקנית מצופות מבפנים בשוקולד? אם כן זה ישמור עליהן יותר פריכות גם עם המילוי. למיטב זכרוני רוב הגליליות הריקות שמוכרים מצופות מבפנים. הדרך שכתבת נשמעת טובה - למלא במוס ולהקפיא מייד, וכשזה קפוא לגמרי לטבול בשוקולד מומס עם טיפה שמן (או חמאת קקאו). אחרי הטבילה בשוקולד, הייתי מחזירה למקפיא (רק לוודא שהגליליות לא צמודות זו לזו שלא יידבקו), ומוציאה רק לפני ההגשה שקצת יפשירו. אפשר גם לגלגל בתוספות שונות מייד אחרי הטבילה בשוקולד - קוקוס קלוי, סוכריות לקישוט עוגות, אגוזים/שקדים קצוצים וכ"ו. אפשר גם לשים תוספות רק על הקצוות של הגליליות כדי לסגור אותן (לטבול בשוקולד מומס ואז לטבול בתוספת). "אלדו" עושים ככה עם גליליות ממולאות גלידה. מעולה.