שאלה על מהירות IrDA

jonathan89

New member
שאלה על מהירות IrDA../images/Emo53.gif

כשאני מחבר את ה 6610 למחשב באינפרה אדום מהירות החיבור היא 115200 kb/s למרות שהמתאם תומך ב 4mbit/s מישהו מבעלי הנוקיות פה 6610,7210,6100 או אחרים מצליח להגיע למהירות של 4Mb/s ? ואם כבר, אז מה מהירות החיבור של BT (בפועל) ? (בבקשה רק תשובות של משתמשים ולא של "קראתי ב..." או "כתוב ש...." או "עד כמה שידוע לי..." , בלי כוונה להעליב אבל לקרוא באתר של נוקיה גם אני יודע ) תודה

ranzz

New member
האיטיות תמיד נובעת מהטלפון

גם בבלוטות', אני לא מגיע ליותר מכמה עשרות קיי, על אף שהתאורטית היא 720קילובייט.

jonathan89

New member
720 קילובייט? קצת מוגזם

לדעתי אתה טועה לגבי BT. במצב הכי הכי טוב (ערוץ אסינכרוני) BT תומך במקסימום של 723Kbps או בתרגום לעברית (אחרי חלוקה ב 8 או 10 ) מהירות מקסימלית של 90 קילובייט בכל מקרה הטלפון באמת מגביל את התקשורת אינפרה אדום
אצלי לפחות

lidor30

New member
אז מה הוא אמר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תיאורטית=מקסימלית

ranzz

New member
שניכם צודקים

והוא צודק כי כתבתי בייט במקום ביט, אבל התאורטית היא המקסימלית כמובן.

castroman

New member
תיאורטית ../images/Emo26.gif

המהירות היא 1 מגה בייט בשנייה...

ranzz

New member
שוב ושוב אתה אומר את זה, ושוב ושוב

אתה גורם לי ללכת לחפש מקורות שאומרים שאני צודק, ואכן המהירות התאורטית היא 721KBPS ולא 1MBPS.

jonathan89

New member
חברים, קצת התבלבלתם../images/Emo6.gif

תרשמו לפניכם= מהירות הנתונים המקסימלית ב BT היא 723 קילובית לשניה שזה גג 90 קילובייט לשניה 90kbyte/sec
רחוק מאוד מהמספרים ששפכתם פה בנדיבות ומי שקשה לו עם המספרים האלו מוזמן להציץ בכמה אתרים של BT או ב specification

arielRSi

New member
מהירות IRDA

כוונתך היא בחיבור להעברת נתונים או בשימוש בסלולרי כמודם? אם הכוונה היא להעברת נתונים (בין המחשב לסלולרי, דרך הWIRELESS LINK וכדומה) אז אתה צריך לוודא דרך מאפייני החומרה של הIR שהוא אכן נמצא על המהירות המקסימלית [קליק על הWIRELESSLINK->מאפיינים->חומרה->מאפיינים ולבחור את מהירות החיבור המקסימלית (הנתיב ניתן מהזכרון כך שיכול להיות שאני טועה בקטנה...)] אם לא לזה התכוונת... סורי...

jonathan89

New member
חיבור להעברת נתונים

הזכרון שלך לא רע בכלל, והנתיב שנתת בהחלט בכוון וכמו שציינת מאפייני החיבור (wirelesslink ) הם על המקסימום האפשרי - 4Mbit/s אבל בפועל כאשר הטלפון מחובר, ב task bar מצויין מהירות של 115200 כנראה שהטלפון מגביל את מהירות הנתונים. מזל שאין לי צורך במודם... תודה בכל אופן

arielRSi

New member
בנוגע למודם...

למה זה משנה שהמהירות היא רק 115200? הרי GPRS כרגע מגיע מקסימום ל56KBPS~ כך שזה לא ממש משנה...

jonathan89

New member
לא מעניין אותי מודם../images/Emo8.gif

שאלתי על מהירות חיבור לצורך העברת נתונים (למשל תוכנות מסוג לוגומנגר או OPM2 ) אין לי כוונה בכלל לגלוש במחשב באמצעות מודם סלולרי כל מה שמעניין אותי זה להוריד את נתוני הטלפון שלי למחשב ב 10 עד 15 שניות במקום 3-4 דקות זמן שווה לי כסף

ranzz

New member
מאיפה הבאת את זה? כאילו...

שני מכשירים מדברים בבלוטות', אם אחד יכול להוריד ב732 והשני יכול לשלוח לו ב57.6, אז איפה באה פה לשימוש מהירות ההורדה?!? תסביר מהר לפני שאני מתעצבן

למעלה