שאלה על ליצנות רפואית

rotempoint

New member
שאלה על ליצנות רפואית

היי חברים, יש לי שאלה שאני מאד מקווה שהיא קשורה לכאן. סיימתי עכשיו תואר בחינוך והוראה בבאר שבע ואני קצת לא יודעת אם אני רוצה להכנס לעולם של "להיות מורה". שמעתי כל כך הרבה דברים שליליים וחיוביים, ככה שאני מחפשת עצה אמיתית מאנשים שבתחום. ובלי שום קשר, רציתי לעשות איזהו קורס משלים שאולי ייתן לי מקצוע וקצת עבודה גם לאחרי הצהריים ונתקלתי בקורס הזה: ליצנות רפואית. מה אתם אומרים? שווה לנסות? מישהו מכם שמע על ליצנות רפואית? כמה מרוויחים? יש בזה עבודה? אודה לכל תשובה, נוי דגן

rotempoint

New member
היי

אני מאד אשמח. את יודעת איפה היא למדה ואם היא עובדת בתחום?

Vanila3

New member
לא יודעת לומר לגבי פרנסה מהתחום

אני התנדבתי בתור ליצנית רפואית והיו עוד לא מעט מתנדבים .. (זה היה לפני מספר שנים אולי השתנה מאז). הקורס עצמו מאוד מהנה, חווייתי ומצחיק. העבודה עצמה מאוד ממלאת, אך עם זאת הייתה לי מאוד קשה ריגשית .. אני עשיתי את הקורס דרך שמחת הלב. לא יודעת מה מחירו של הקורס.. אבל, הייתי עושה אותו גם בשביל הכיף. בהצלחה.

אני עובדת עם ליצנים בביה''ח

ויכולה להגיד שהעבודה קשה מאוד רגשית ולא מתאימה לכל אחד גם יש כל מיני אגודות - יש שמחת הלב, ויש עוד עמותה שנקראת ליצני חלום או משהו כזה היתה על זה כתבה לא מזמן ב-7 ימים של ידיעות אחרונות, אני מציעה לך לקרוא. חלק מהמעמותות זה בהתנדבות וחלק את מקבלת שכר עבור עבודתך, גם אורך הקורסים משתנה אני יעולה לתת לך בפרטי מספרי טלפון של ליצנים, שתדברי איתם בעצמך....אני יודעת שהם מגיעים מתחום המשחק (רובם גם שחקני תאטרון בפועל) בהצלחה שסק

למעלה