אף אחד לא ענה אז אני מקפיץשאלה על הקטרים החדשים
מה המשמעות שלהם מבחינת השרות לנוסעים ברכבת ישראל? הרי גם אם נוספו קטרים חדשים, לא צריך גם קרונות? או ש"יחתכו" רכבות לשתיים ויגדילו תדירויות? מה בדיוק יקרה כשהם יכנסו לשרות?
שאלה טובה....אני אשמח אם מישהואף אחד לא ענה אז אני מקפיץ
נכון - אי אפשר להרכיב רכבת רק מקטרשאלה על הקטרים החדשים
מה המשמעות שלהם מבחינת השרות לנוסעים ברכבת ישראל? הרי גם אם נוספו קטרים חדשים, לא צריך גם קרונות? או ש"יחתכו" רכבות לשתיים ויגדילו תדירויות? מה בדיוק יקרה כשהם יכנסו לשרות?
בקו לכפר סבא פועלים אותם קטרים לא??נכון - אי אפשר להרכיב רכבת רק מקטר
אבל גם היום ישנם רכבות רבות שעדיין נגררות ע"י קטרים ישנים ואיטיים (כדוגמת הקו לכפר-סבא). וחוץ מזה, בקרוב יגיעו עוד מערכי קרונות, ואז באמת יהיה שמח![]()
בקו לכפר סבא פועל באופן קבוע קטרבקו לכפר סבא פועלים אותם קטרים לא??
למיטב זכרוני פועלים בקו לכפר סבא קטרים מסוג JT42BW ומידי פעם אפשר לראות JT42CW לפי מה שאני יודע אלו הם הקטרים היחידים אשר פועלים בקו לפרט לרכבות משא שעוברות בקו ראש העין תל אביב הם לא כאלה ישנים ולא איטיים אם כן למה עדיין מזמינים אותם?
תשובה: בזכות הכנסת שישה קטריםשאלה על הקטרים החדשים
אז הנוסעים לא ירגישו את זה כלכך?תשובה: בזכות הכנסת שישה קטרים
חדשים למערך העבודה ברכבת, ניתן עכשיו להכניס לטיפולים גדולים אחרי 480,000 מייל, שישה קטרים אחרים וכך לזרז את תוכנית הטיפולים השנתית שבלאו הכי נמצאת בפיגור.
לא יחול שום שנוי עד ללוח הזמנים הבאאז הנוסעים לא ירגישו את זה כלכך?
אני מניח שלפחות לא בלוח הזמנים...
שיהיה בסביבות אפריל עם תחנת נתבג???לא יחול שום שנוי עד ללוח הזמנים הבא
אתה בטוח שיהיה בשנה הבאשיהיה בסביבות אפריל עם תחנת נתבג???
לפי מה שנכתב בפורום זהאתה בטוח שיהיה בשנה הבא
תחנהת פתוחה בנתב"ג ומתחיל מתחלים לבנות תחנה בוולפסון?
בשעה טובהלפי מה שנכתב בפורום זה
ובמקורות אחרים-תחנת הרכבת בטרמינל 3 תפתח במרץ 2004 הטרמינל עצמו עתיד ליפתח לנוסעים ביוני אותה שנה אני לא יודע איך יתחילו להריץ את הפרוייקט עם הדמיות שונות אז כנראה שתחנת הרכבת תפתח איפשהו בין מרץ ליוני ותשמש לפי תוכנית את נוסעי טרמינל 1 ו 2 לפני פתיחת טרמינל 3 למישהו יש חדשות לגבי תחנת רכבת-נתב"ג פעם אחרונה ששמעתי משהו היה לפני חודש וחצי +-
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.