שאלה על המרת קמחים בפאי תפוחים
יש לי מתכון ישן וטוב לפאי תפוחים ואני רוצה להמיר לקמחים נ"ג, הנה המתכון לבצק: 1/2 כוס סוכר 200 גרם חמאה 2 כוסות קמח 1 ביצב תמצית וניל חשבתי להמיר לקונדיטור וקמח אורז ביחס של 1ל-3 לטובת הקונדיטור (ז"א 1/2+1 כוסות קונדיטור+ 1/2 כוס קמח אורז)_ המרה נכונה או שיש לכם המלצה אחרת? סוגרים את הפאי עם פרורי שטרויזל: 120 גרם חמאה 3/4 כוס סוכר 150 גרם קמח תמצית וניל להמיר אותו דבר? כשעשיתי את הפאי בגרסה הזו (הגלוטנית) שמתי הרבה פחות חמאה
יש לי מתכון ישן וטוב לפאי תפוחים ואני רוצה להמיר לקמחים נ"ג, הנה המתכון לבצק: 1/2 כוס סוכר 200 גרם חמאה 2 כוסות קמח 1 ביצב תמצית וניל חשבתי להמיר לקונדיטור וקמח אורז ביחס של 1ל-3 לטובת הקונדיטור (ז"א 1/2+1 כוסות קונדיטור+ 1/2 כוס קמח אורז)_ המרה נכונה או שיש לכם המלצה אחרת? סוגרים את הפאי עם פרורי שטרויזל: 120 גרם חמאה 3/4 כוס סוכר 150 גרם קמח תמצית וניל להמיר אותו דבר? כשעשיתי את הפאי בגרסה הזו (הגלוטנית) שמתי הרבה פחות חמאה