שאלה על המרת קמחים בפאי תפוחים

tamysh1

New member
שאלה על המרת קמחים בפאי תפוחים

יש לי מתכון ישן וטוב לפאי תפוחים ואני רוצה להמיר לקמחים נ"ג, הנה המתכון לבצק: 1/2 כוס סוכר 200 גרם חמאה 2 כוסות קמח 1 ביצב תמצית וניל חשבתי להמיר לקונדיטור וקמח אורז ביחס של 1ל-3 לטובת הקונדיטור (ז"א 1/2+1 כוסות קונדיטור+ 1/2 כוס קמח אורז)_ המרה נכונה או שיש לכם המלצה אחרת? סוגרים את הפאי עם פרורי שטרויזל: 120 גרם חמאה 3/4 כוס סוכר 150 גרם קמח תמצית וניל להמיר אותו דבר? כשעשיתי את הפאי בגרסה הזו (הגלוטנית) שמתי הרבה פחות חמאה
 
למעלה