שאלה על דרגון בול גי טי...

אמיתי2000

New member
שאלה על דרגון בול גי טי...

הורדתי פרק דיי מתקדם ורואים את גוקו כילד?!?! למה? מישהו יכול לפרט?

king kazabubu

New member
../images/Emo58.gif זה מאוד פשוט

בפרק הראשון של דרגון בול ג´י טי הקיסר פילאף (אותו אויב מדרגון בול) בטעות מבקש שגוקו יחזור להיות ילד משינלונג. אז גוקו הופך לילד.

Brolly

New member
אבל...

צורת הילד של גוקו לא חלשה מהצורה הרגילה... ולא נמחק לו הזיכרון או משהו כזה... אבל יש עוד משהו בקשר לג´י טי... אם לילד סאייני נכרת הזנב אז זה גודל לו בחזרה אחרי כמה זמן... בג´י טי לא ראיתי שלגוקו גדל בחזרה הזנב למה לא גדל לו הזנב בחזרה?

king kazabubu

New member
טעות... ../images/Emo58.gif

רמת הכח שלו יורדת ירידה מאוד משמעותית. הסיבה שזה לא מורגש היא כי גוקו היה מאוד חזק שגם אם איבד כמות כזו עצומה של אנרגיה זה לא ממש מזיז לו. יודעים את זה כי בבי אמר שוג´יטה הוא הסיין הכי חזק ולא גוקו. וגדל לו הזנב. אם לא היה גדל לו הזנב הוא לא היה יכול להפוך לסופר סיין 4

Tamir56

New member
רגע...אז במשך כל הסדרה הוא

יהיה ילד?או שזה רק לכמה זמן

Brolly

New member
נראה לי...

שבסוף הוא חוזר להיות לצורה הרגילה שלו... אני לא בטוח... לא ראיתי את כל הפרקים בג´י טי...

king kazabubu

New member
../images/Emo58.gif בתור אחד שראה...

הוא לא חוזר להיות גדול. בפרק האחרון רואים אותו גדול במבט לעתיד כשהוא נוכח בטורניר של גוקו ג´וניור מול וג´יטה ג´וניור. זהו

Brolly

New member
אווו...

בפרק האחרון מראים את הקרב בין גוקו ג´וניור לוג´יטה (מקיטה) ג´וניור??? אתה חייב לתת לי את מספר הפרק...

Son Gohan

New member
לא רואים את הקרב?../images/Emo5.gif../images/Emo58.gif

אם אני לא טועה בפרק (64) כן רואים את הקרב ממש בסוף זה לא ממש קרב ארוך וגם לא רואים מי המנצח אבל רואים שם את גוקו שהוא כבר גדול ואז פאן רואה אותו ומנסה למצא אותו ואז זה נגמר אחרי שהיא לא מצליחה למצא אותו BTW the GT special sucks and if we´re in the subject, the entire GT series sucks too just MHO

king kazabubu

New member
לא לא לא...

אני ראיתי את הפרק האחרון פעמיים ולא רואים את סוף הקרב אלא רק את ההתחלה... רואים שגם גוקו ג´וניור וגם וג´יטה (לא מקיטה) ג´וניור יכולים להשתנות לסופר סיין ואז רואים את גוקו המבוגר הולך וזהו...

Son Gohan

New member
../images/Emo58.gif

אני חושב שהם התחילו להילחם רגיל ורק אח"כ (שיט איך לגדיר Transformation?) הם השתנו לסופר סיין

Snake Bandage

New member
גוקו ג´וניור ווג´יטה ג´וניור?

אוי, כמה מקורי...
למישהו יש תמונות שלהם?

gogumagog

New member
אין טעם!

הם נראים בול אותו הדבר כמו גוקו ווג´יטה ילדים! ואולי בכל זאת, אבל אני לא בטוח שזה הם...

למעלה