שאלה על גרגרי חומוס וסמבוסק עיראקי

sharontze

New member
שאלה על גרגרי חומוס וסמבוסק עיראקי

שבת שלום חברות וחברים! שתי שאלות לי 1. לאחר שהקלדתי בחיפוש "חומוס" והוצפתי ככה שלא מצאתי את מה שרציתי- אני פונה אליכם: מה ניתן להכין מגרגירי חומוס מושרים ומבושלים במים חוץ מממרח חומוס? 2.אשמח למתכון עיראקי לסימבוסק בח'מס - כלומר סמבוסק עם חומוס. ואת המתכון הראשון שמופיע בספר העיראקי כבר ניסיתי והם יצאו טעימים אבל קשיחים מבחוץ ולא רכים כמו שדודה שלי היתה עושה. אולי היא לא היתה מטגנת אותם אלא אופה? יכול להיות? או שאולי זה לא בשמן עמוק אלא בשטוח? תודה
 

לוPה

New member
בדרך כלל מטגנים סמבוסק בשמן עמוק

אפשר לעשות גם מרק קוסקוס עם החומוס מרק חרירה מרק חומוס עם כרישה של ג'ימי אוליבר מציעה לך לנסות את הסמבוסק עם הבצק של עין גדי.
 

sharontze

New member
תודה ללופה. אין עוד הצעות?

רק מרקים? יש עוד עיצות? עירקים איפה אתם????
 

slayer22

New member
אם את/ה רוצה אני אקליד לך

את המתכון של גרסיה גרגו מתוך הספר הלבנוני מאוחר יותר
 

מטית

New member
חומוס

- סלט גרגירי חומוס -גרגירים, מלח, פלפל, בצל וכיד הדמיון... - לאכול אותם ככה, עם קצת מלח - מג'דרה של אורז וחומוס (במקום אורז ועדשים) - פלאפל בעצם, איפה שיש עדשים, לא?
 
למעלה