שאלה על גרגרי חומוס וסמבוסק עיראקי
שבת שלום חברות וחברים! שתי שאלות לי 1. לאחר שהקלדתי בחיפוש "חומוס" והוצפתי ככה שלא מצאתי את מה שרציתי- אני פונה אליכם: מה ניתן להכין מגרגירי חומוס מושרים ומבושלים במים חוץ מממרח חומוס? 2.אשמח למתכון עיראקי לסימבוסק בח'מס - כלומר סמבוסק עם חומוס. ואת המתכון הראשון שמופיע בספר העיראקי כבר ניסיתי והם יצאו טעימים אבל קשיחים מבחוץ ולא רכים כמו שדודה שלי היתה עושה. אולי היא לא היתה מטגנת אותם אלא אופה? יכול להיות? או שאולי זה לא בשמן עמוק אלא בשטוח? תודה
שבת שלום חברות וחברים! שתי שאלות לי 1. לאחר שהקלדתי בחיפוש "חומוס" והוצפתי ככה שלא מצאתי את מה שרציתי- אני פונה אליכם: מה ניתן להכין מגרגירי חומוס מושרים ומבושלים במים חוץ מממרח חומוס? 2.אשמח למתכון עיראקי לסימבוסק בח'מס - כלומר סמבוסק עם חומוס. ואת המתכון הראשון שמופיע בספר העיראקי כבר ניסיתי והם יצאו טעימים אבל קשיחים מבחוץ ולא רכים כמו שדודה שלי היתה עושה. אולי היא לא היתה מטגנת אותם אלא אופה? יכול להיות? או שאולי זה לא בשמן עמוק אלא בשטוח? תודה