שאלה על גפילט פיש
אוטוטו חג שמח לכולם- אני עושה את הגפילטע פיש הכי טעימים בעולם, לפחות לדעתי..אולם יש לי בעיה שאני לא מצליחה להתגבר עליה. הכדורים שאני יוצרת, מאד יפים וחלקים, אבל אחרי הבישול הם נעשים קצת מעוכים כאלה, לא חלקים לגמרי, כמו הקנויים, הם כ"כ טעימים אבל הצורה חובבנית,וכמה שאני לא מנסה בעדינות וכו' לא הולך.כמוכן, ניסיתי לעשות את הקציצות בתוך פרוסת דג,וגם פה אותו סיפור, הדג מתקפל בבישול, מאבד צורה ובשום אופן לא ניתן למלא בו כדורים, כמו שאני מכירה מילדותי. מה הסוד?
אוטוטו חג שמח לכולם- אני עושה את הגפילטע פיש הכי טעימים בעולם, לפחות לדעתי..אולם יש לי בעיה שאני לא מצליחה להתגבר עליה. הכדורים שאני יוצרת, מאד יפים וחלקים, אבל אחרי הבישול הם נעשים קצת מעוכים כאלה, לא חלקים לגמרי, כמו הקנויים, הם כ"כ טעימים אבל הצורה חובבנית,וכמה שאני לא מנסה בעדינות וכו' לא הולך.כמוכן, ניסיתי לעשות את הקציצות בתוך פרוסת דג,וגם פה אותו סיפור, הדג מתקפל בבישול, מאבד צורה ובשום אופן לא ניתן למלא בו כדורים, כמו שאני מכירה מילדותי. מה הסוד?