שאלה על גזית גלוב ומילס

מצב
הנושא נעול.

duram

New member
שאלה על גזית גלוב ומילס

שאלה על גזית גלוב ומילס
לאחרונה איבדה גזית גלוב חלק נכבד מאחזקותיה במילס בגלל שזאת בצרות צרורות. דבר שמצד אחד יכול לזרז את פשיטת הרגל של מילס והשתלטות גלוב עליה. אך מצד שני יכול גם להרחיק קונים מגזית גלוב ולגרום לירידות (נוספות הייתי אומר). בתור אחד שמחזיק במנייה ובמצב של 6% מינוס מה הייתם מייעצים לי לעשות? תודה!

zivhi

New member
תעשה חיפוש

שאלה על גזית גלוב ומילס
לאחרונה איבדה גזית גלוב חלק נכבד מאחזקותיה במילס בגלל שזאת בצרות צרורות. דבר שמצד אחד יכול לזרז את פשיטת הרגל של מילס והשתלטות גלוב עליה. אך מצד שני יכול גם להרחיק קונים מגזית גלוב ולגרום לירידות (נוספות הייתי אומר). בתור אחד שמחזיק במנייה ובמצב של 6% מינוס מה הייתם מייעצים לי לעשות? תודה!
תעשה חיפוש
היתה לי התלבטות דומה בשבוע שעבר

duram

New member
אני זוכר אך....

תעשה חיפוש
היתה לי התלבטות דומה בשבוע שעבר
אני זוכר אך....
בסופו של דבר מה עשית? אני עדיין מאמין במנייה ואני מקווה שתתאושש. אני גם מקווה שאני לא טועה. בכל אופן איפה אתה עומד איתה עכשיו?

zivhi

New member
אני עומד איתך באותו המקום

אני זוכר אך....
בסופו של דבר מה עשית? אני עדיין מאמין במנייה ואני מקווה שתתאושש. אני גם מקווה שאני לא טועה. בכל אופן איפה אתה עומד איתה עכשיו?
האמת היא שנלחצי ומיממשתי, זה היה ביום רביעי שבו כל השוק נחתך חזק, והחוסן המנטלי שלי יצא לחופשה. ביום חמישי קניתי שוב, ואני לא מתכוון להתרגש מתנודתיות סבירה לכאן או לכאן. בל נשכח שהמניה עשתה דרך יפה מאד בשנה האחרונה.

duram

New member
תודה!!

האמת היא שנלחצי ומיממשתי, זה היה ביום רביעי שבו כל השוק נחתך חזק, והחוסן המנטלי שלי יצא לחופשה. ביום חמישי קניתי שוב, ואני לא מתכוון להתרגש מתנודתיות סבירה לכאן או לכאן. בל נשכח שהמניה עשתה דרך יפה מאד בשנה האחרונה.
תודה!!
גם אני מחזיק אך בניגוד אליך לא מכרתי ביום רביעי. מכרתי מניות אחרות. גם כן לא צעד חכם במיוחד. בכלל אני מחזיק בגזית גלוב, אורמת, אלביט מערכות והדמייה, ואילקס מדיקל. מה דעתך? המניות אצלי הן 20% מהתיק וזה כסף לעוד שנתיים. אני מחליף מניות מדי פעם אך אני מקווה שאיליו שאני מחזיק לא יאכזבו.

zivhi

New member
דעתי המאד לא מחייבת

תודה!!
גם אני מחזיק אך בניגוד אליך לא מכרתי ביום רביעי. מכרתי מניות אחרות. גם כן לא צעד חכם במיוחד. בכלל אני מחזיק בגזית גלוב, אורמת, אלביט מערכות והדמייה, ואילקס מדיקל. מה דעתך? המניות אצלי הן 20% מהתיק וזה כסף לעוד שנתיים. אני מחליף מניות מדי פעם אך אני מקווה שאיליו שאני מחזיק לא יאכזבו.
דעתי המאד לא מחייבת
ראשית אני חייב להסביר שמומחה גדול אני לא. אני מבסס את החלטות ההשקעה שלי על סמך קריאת דוחות כספיים+סקירות שונות בפורטלים, המלצות אנליסטים,פורומים,וניתוחים טכניים. בינתיים עובד לי לא רע, גם בימים אדומים בד"כ, אבל אני ממש לא מומחה,קח את דברי בערבון מוגבל. אורמת-היה פה דיון בשבוע שעבר. עד אליו הייתי על הגדר,עכשיו אני יותר נוטה להמנע ממנה כרגע. אלביט מערכות - נראה לי לא רע לטווח ארוך, הם סוגרים עסקאות על ימין ועל שמאל. אלביט הדמייה-לא כ"כ מכיר, אישית אני קצת מרגיע עם סקטור הנדלן כרגע. אילקס מדיקל-תחושת בטן-מנופחת יתר על המידה. הייתי שם בשער 42, מכרתי ב-55. היום היא מתקרבת ל-70,אחרי ששקלול של כל מה שקראתי אותה הביא אותי להניח שמחיר הוגן שלה כרגע הוא באזור 55. תיקון מטה יתבקש בשלב כלשהו, אחריו אני אכנס בחזרה כי הפוטנציאל לטווח בינוני הוא מענין מאד. בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה