שאלה על ביטוח חיים

בנענע2

New member
שאלה על ביטוח חיים ../images/Emo132.gif

מאחר והפסקתי לעבוד, אין לי יותר ביטוח מנהלים... חשבתי להמשיך אותו באופן עצמאי - אבל הסכום מאוד גבוהה.. ביררתי בעוד חברות והסכום הרבה יותר נמוך לביטוח חיים (ביטוח לא.כ.ע לא ממש רלוונטי אם לא עובדים...) אז השאלה מופנית אליכן ה "לא מועסקות" - האם מעבר לביטוח חיים למשכנתא, צריך עוד ביטוח חיים?

yupy9

New member
לדעתי

ביטוח בריאות הוא חובה! לגבי ביטוח חיים זה תלוי - תלוי כמה את מכניסה וכמה בעלך. ולדעתי מתחיל להיות רלוונטי רק מרגע שיש ילדים. למשל אם בעלך הוא המפרנס העיקרי, וחלילה יקרה לך משהו והוא יאלץ לגדל את הילד לבד, אם המשכורת שלו לבד תספיק לכך שהילד יוכל לקבל מה שצריך ולשמור על רמת חיים טובה, לא הייתי מבטחת גם את עצמי בנוסף כל עוד אני לא עובדת. כמובן שמרגע שתהיה לך עבודה מסודרת שוב ויציאו לך ביטוח דרך העבודה שווה לעשות.

בנענע2

New member
אני לא מדברת על ביטוח בריאות..

ביטוחי בריאות יש לי שלושה (משלים של הקופה, משלים פרטי, ביטוח ניתוחים...). עד היום, הכנסתי חצי מההכנסה המשפחתית (הרווחנו פחות או יותר אותו דבר...). עכשיו החצי השתדרג.. הוא מהנדס חשמל והוא עובד בפיתוח, כך שלא נראה לי, שתהיה לא (
) בעית פרנסה או בעיות לדאוג לילד. אבל, חשבתי שבמחיר של 20 ש"ח לחודש, אני יכולה להבטיח סכום נוסף "על כל צרה שלא תהיה".. האם כדאי?

Darth Foofoo

New member
Kי יש ביטוח חיים כבר

מגיל 23. ביטוח שיש בו גם אפיק חסכון וגם ביטוח שכולל מספר מחלות שאקבל סכום מסויים לכסות טיפול בעצמי , פנסיה בגובה המשכורת שהיתה לי בזמנו ( 2500 ש"ח ) או את כל הסכום בחד פעמי . אני משלמת כרגע בסביבות ה 120 שקל בחודש וזה עולה עם השנים כשהסכום המירבי יהיה 400 ש"ח עד גיל 60 .

בובסטר

New member
אני דאגתי לבטח את עצמי

כשעבדתי במשרד עו"ד הקמצנים כמובן לא הפרישו לביטוח מנהלים. עשיתי לעצמי ביטוח מנהלים שכולל רכיב של אובדן כושר עבודה וכן יש לי ביטוח בריאות מורחב פרטי. כיום אני עובדת בבנק ויש לי פנסיה, אבל אני עדיין ממשיכה להפריש לביטוח המנהלים - אני לא יודעת כמה זמן אעבוד במקום מסודר שיש הפרשות, ועדיף להתחיל את כל הביטוחים בגיל הצעיר ביותר שאפשר. אני כמעט בטוחה שביטוח המנהלים כולל רכיב כלשהו של ביטוח חיים, אבל עד שלא אהיה אמא זה בעיני לא חשוב.

השוק היום תחרותי כנסו!!!!

תמיד כדאי לבטח בעוד מקום, בביטוח חיים יכול להיות כפל ביטוחי לכן אני ממליץ לעשות ביטוח מנהלים ולא להסתמך על ביטוח המשכנתא.אני בדקתי במספר מקומות לגבי ביטוח מנהלים. את ההצעה הטובה ביותר קיבלתי מביטוח ישיר, התנאים מופיעים למי שמעוניין- http://www.555.co.il/NewPages/content/manager/cont_900.htm

למעלה