אני מכינה...
עוגות שלא מצריכות הרבה קמח. מערבבת קמח מרמולייט עם קמח תפוחי אדמה וקורנפלור. כשהעוגה מסוג "כבד" כמו עוגות בחושות עם חמאה - להוסיף לקמחים אבקת אפייה. תחליפי קמח,כמו שקדים טחונים, קוקוס ופרג - "מחזיקים" את העוגה, כך שלא צריך הרבה קמח ממילא. כדאי לך לנסות להשתמש באינסטנט פודינג (יש בטעם וניל-לעוגות לבנות ובטעם שוקולד-לעוגות כהות או שוקולד). האינסטנט הוא גם תחליף לקמח וגם יש לו אפקט התפחה. בעוגות "עדינות" כמו שוקולד וגבינה - תאפי את העוגה בתבנית אישית, כאשר מניחים את העוגה בתוך תבנית גדולה של התנור שבה יש מים לקבלת אפקט אדים - כך העוגה גם תופחת, גם נאפית בעדינות, לא מתייבשת ולא מקבלת מכת חום. זה מבטיח אפייה אחידה והעוגה יוצאת לחה ורכה.