שאלה... עזרה..

Remedes

New member
שאלה... עזרה.. ../images/Emo35.gif

רציתי לדעת אם למישהו מכם יש הופעות שלו בחו"ל.. בקלטות? די וי די? או אפילו שמורים על המחשב? אם כן איזה? בנוסף גם רציתי לדעת אם למישהו כאן יש קטעי וידאו או תמונות מהמופע שלו כאן בארץ? אשמח אם תענו!!!

unb®eakable

New member
קבלי תמונות...

האמת שאין יותר מדי...הרוב יצא מתוך קטע וידאו קטן שערוץ 1 שידר בזמנו. לגבי קלטות-פאסה DVD-יש לך את ההופעה רשמית שמייקל הוציא לפני שנתיים ונמכרת ברוב החנויות בארץ. dangerous tour live הופעה מומלצת מאוד. אני מצרף לך קישור שתראי את זה.

Remedes

New member
למה פאסה?

רב החומרים שיש לי על מייקל ג'קסון היום הם בקלטות.. (ספישלים של MTV עליו - זוכרים? , הסדרה בת 5 החלקים שמתארת את הילדות שלו , וההופעה שלו במינכן - History שאגב , נעשה לי חשק לראות בעקבות הפורום וזה פשוט מ-ד-ה-י-ם !!! )

aMJel

New member
אני הייתי מגדיר את זה:

"לא איכותי" למרות שזה גם פאסה באמת, למשל ההיסטורי במינכן שהזכרת יש לי אותו גם ב vhs וגם בפומט avi - אי אפר להשוות בכלל.

aMJel

New member
*אי אפשר

מה יהיה עם הטעויות ומתי תפוז יכניסו את הפונקציה של "edit message" כמו בכל הפורומים בחו"ל...

g a g a

New member
הם לא יכניסו מכיוון שיש אופציה

של "תצוגה מקדימה" ומצפים שתשתמש בלחצן הזה

aMJel

New member
לעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אני בהוילם!! איזה מזל שיש אותך איריס... XD

aMJel

New member
וזה לא היה בציניות!

אני פעם ראשונה רואה את זה.

g a g a

New member
עא. זה נראה כאילו אמרת את זה

בציניות
טוב. שמחה שחידשתי לך משהו

מה זה עוזר אבל...

אני יכול לקרוא את ההודעה שלי שוב גם בלי התצוגה מקדימה..... הרעיון הוא להוסיף\למחוק דברים מההודעה, למחוק תמונה שצורפה וכל זה...

aMJel

New member
הופעות\תמונות\אודיו

יש כמה של היסטורי על המחשב וקטעים מכל מיני הופעות שונות. מאחורי הקלעים דיינג'רס טור (כל החלקים). DVD -רק Bucharest 92.

אפרופו הופעות כנסי...

אני אתמול סיימתי לראות ת'הופעה היסטורי של מייקל במינכן וזאת אחת ההופעות!! פפפייייייי לקח לאמיול שבוע להוריד אותה בערך אבל היה שווה כל רגע!!! אני ממליצה להוריד משם ועכשיו אני מורידה את bad tour!! המליצו לי על זה!! כדאי לך גםם

למעלה