שאלה מפגרת בנושא חומוס

אגם גם

New member
שאלה מפגרת בנושא חומוס

יש לי חומוס מושרה במים מאתמול.. יש מרק ירקות לקוסקוס מוכן על האש, שהוכן למרבה הבושה מלקט ירקות ייעודי (חח..) של סנפרוסט. אני רוצה להוסיף למרק עוד חומוסים קטנים ומגניבים איך מבשלים את החומוס בדיוק?.. שאלה מפגרת, ועוד מגיעה ממישהי שקוראת לעצמה בשלנית.. נא להשמיד את ההודעה אחרי שתענו לי עליה.. תודה
 

7יעלה

New member
נראה לי ש......

מטגנים אותו קלות עם וממליחים , ואז מוסיפים לתבשיל . אבל זה רק מאינטואיציה אז אל תבני עלי .... בכל מקרה נשמע יאמי מה שאת מכינה !
 

אגם גם

New member
הא?...

שו מטגנים עכשיו?.. האינטואיציה שלי הגיבה בלאו מוחלט.. צריך לבשל אותו והרבה זמן.. אני רק לא סגורה אם בסיר לחץ.. או לא.. וכמה זמן.. עם מלח.. בלי... לא סגורה
 

7יעלה

New member
לא לסמוך על אינטואיציה של תימניות

זו המסקנה המתבקשת !
 

אגם גם

New member
ואז להוסיף?

ואז להוסיף.. מלח לחומוס? ואז להוסיף.. ת'חומוס למרק המוכן? ואז להוסיף קצת נצנצים וסומק.. ויאללה בלאגן?..
 

shmantz

New member
אם מבשלים בסיר רגיל

אז שעה וחצי - שעתיים עד שמוכן. אח"כ להוסיף למרק
 
למעלה