שאלה ממש ענקית....רוצה לשמוע קצת..

מצב
הנושא נעול.

gugit10

New member

מה אפשר לעשות עם 10000 ש"ח ? אני יודעת שזו שאלה מפגרת.... מניחה שהבנתם ממנה שאני לא מבינה כלום ....בבורסה... רק רוצה לשמוע קצת דיעות תודה מראש...

helpforcamera

New member
שתי שאלות מאוד חשובות

מה אפשר לעשות עם 10000 ש"ח ? אני יודעת שזו שאלה מפגרת.... מניחה שהבנתם ממנה שאני לא מבינה כלום ....בבורסה... רק רוצה לשמוע קצת דיעות תודה מראש...
שתי שאלות מאוד חשובות
1.האם את מוכנה "לסכן" את הכסף? כלומר מסלול "נועז" או "שמרן" עד כמה את מוכנה לסכן? 2.מה התשואה שהיית רוצה בשנה?

yk3823

New member
תעשי חיפוש בפורום אולי 1000 איש שאל

שאלו אותה שאלה בדיוק תחפשי תחת כותרת "שאלה גדולה" "שאלה" "יש לי X כסף ואני ..." "מה עושים עם X כסף" "מחפשת להשקיעה " - כן היא לא מחפשת לשקוע וגם לא את השקיעה אך היא רוצה להשקיע ,בסוף בסוף בסוף תחפשי את המילה "הצילו..." בהצלחה

הרגת אותי מצחוק..חחחחחח../images/Emo6.gif

שאלו אותה שאלה בדיוק תחפשי תחת כותרת "שאלה גדולה" "שאלה" "יש לי X כסף ואני ..." "מה עושים עם X כסף" "מחפשת להשקיעה " - כן היא לא מחפשת לשקוע וגם לא את השקיעה אך היא רוצה להשקיע ,בסוף בסוף בסוף תחפשי את המילה "הצילו..." בהצלחה
הרגת אותי מצחוק..חחחחחח

helpforcamera

New member
למה לא לתת תשובות רציניות?

אנשים באמת רוצים ללמוד ולא מבינים הרבה. הרוב שמים את הכסף בפק"מ שלא שווה כלום - ובאפשרותם לעבור למק"מ. במקרים מסוימים הוא עדיף.

yk3823

New member
אני לא חושב שלומר לה לחפש בפורום זה

אנשים באמת רוצים ללמוד ולא מבינים הרבה. הרוב שמים את הכסף בפק"מ שלא שווה כלום - ובאפשרותם לעבור למק"מ. במקרים מסוימים הוא עדיף.
אני לא חושב שלומר לה לחפש בפורום זה
לא לתת תשובות רציניות ההפך הוא הנכון כבר דיברו על זה בפורום עשרות פעמים אני בהחלט חושב כי אם היא תעשה חיפוש ותקרא כל מה שכתבו וכן את תגובות החברים היא בהחלט תקבל פרספקטיבה הרבה הרבה יותר טובה מאשר נתחיל שוב שירשור של דעות שכבר נכתבו עשרות פעמים בפורום . ושבוע טוב

gugit10

New member
סליחה על השאלה- ביי,תודה על התגובות

שלוש אפשרויות

שלוש אפשרויות
א. לשמור בפק"ם (רווח מזערי אבל לפחות הקרן נשמרת ...) ב. להמתין לסוף המלחמה ולהתייצבות הבורסה ואז להשקיע במניות. ג. אם את רוצה סיכון / סיכוי גבוה יותר - כדאי לך להשקיע חלק נכבד מהכסף בלימודי שוק ההון / אופציות מעו"ף לפני שאת נכנסת להשקעה כלשהי. אחרת את עלולה להפסיד ביום אחד ולפעמים אפילו תוך שעה לא רק את מחיר הקורס אלא את כל ההון שלך ואז תתחילי לבכות למה לא שמתי את הכסף בפק"ם ... בכל מקרה - בהצלחה !!!

nirshats

New member
אני יכול למצוא מה לעשות איתם...

אני יכול למצוא מה לעשות איתם...

מצב
הנושא נעול.
למעלה