שתי שאלות מאוד חשובותשאלה ממש ענקית....רוצה לשמוע קצת..
מה אפשר לעשות עם 10000 ש"ח ? אני יודעת שזו שאלה מפגרת.... מניחה שהבנתם ממנה שאני לא מבינה כלום ....בבורסה... רק רוצה לשמוע קצת דיעות תודה מראש...
תעשי חיפוש בפורום אולי 1000 איש שאלשאלה ממש ענקית....רוצה לשמוע קצת..
מה אפשר לעשות עם 10000 ש"ח ? אני יודעת שזו שאלה מפגרת.... מניחה שהבנתם ממנה שאני לא מבינה כלום ....בבורסה... רק רוצה לשמוע קצת דיעות תודה מראש...
הרגת אותי מצחוק..חחחחחחתעשי חיפוש בפורום אולי 1000 איש שאל
שאלו אותה שאלה בדיוק תחפשי תחת כותרת "שאלה גדולה" "שאלה" "יש לי X כסף ואני ..." "מה עושים עם X כסף" "מחפשת להשקיעה " - כן היא לא מחפשת לשקוע וגם לא את השקיעה אך היא רוצה להשקיע ,בסוף בסוף בסוף תחפשי את המילה "הצילו..." בהצלחה
למה לא לתת תשובות רציניות?תעשי חיפוש בפורום אולי 1000 איש שאל
שאלו אותה שאלה בדיוק תחפשי תחת כותרת "שאלה גדולה" "שאלה" "יש לי X כסף ואני ..." "מה עושים עם X כסף" "מחפשת להשקיעה " - כן היא לא מחפשת לשקוע וגם לא את השקיעה אך היא רוצה להשקיע ,בסוף בסוף בסוף תחפשי את המילה "הצילו..." בהצלחה
אני לא חושב שלומר לה לחפש בפורום זהלמה לא לתת תשובות רציניות?
אנשים באמת רוצים ללמוד ולא מבינים הרבה. הרוב שמים את הכסף בפק"מ שלא שווה כלום - ובאפשרותם לעבור למק"מ. במקרים מסוימים הוא עדיף.
סליחה על השאלה- ביי,תודה על התגובותלמה לא לתת תשובות רציניות?
אנשים באמת רוצים ללמוד ולא מבינים הרבה. הרוב שמים את הכסף בפק"מ שלא שווה כלום - ובאפשרותם לעבור למק"מ. במקרים מסוימים הוא עדיף.
שלוש אפשרויותסליחה על השאלה- ביי,תודה על התגובות
אני יכול למצוא מה לעשות איתם...שאלה ממש ענקית....רוצה לשמוע קצת..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.