שאלה, מי יודע ????

מצב
הנושא נעול.
שאלה, מי יודע ????

שאלה, מי יודע ????
בלונה פארק בתל-אביב ישנה רכבת פארקים נחמדה, נראה לי 60 ס"מ. היא מונעת במנוע בנזין או דיזל ונוסעת על מסילה בצורת 8. מי יודע פרטים על הקטר ? (איזה מנוע, כ"ס, יצרן, שנים וכו ?)

ה דרומי

New member
לצערי לא יודע רק להמליץ לך לקחת את

שאלה, מי יודע ????
בלונה פארק בתל-אביב ישנה רכבת פארקים נחמדה, נראה לי 60 ס"מ. היא מונעת במנוע בנזין או דיזל ונוסעת על מסילה בצורת 8. מי יודע פרטים על הקטר ? (איזה מנוע, כ"ס, יצרן, שנים וכו ?)
המשפחה ליום כיף ועל "הדרך" לצלם את הרכבת שם.
ותהנו.

כבר הייתי, לפני 3 שבועות

המשפחה ליום כיף ועל "הדרך" לצלם את הרכבת שם.
ותהנו.
כבר הייתי, לפני 3 שבועות
היה חם מאד, לח מאד, מסריח מאד (בגלל המשפט הקודם + חסכון בדאודורנטים של מליוני האנשים שם...) אבל הילדים נהנו.

ה דרומי

New member
האם בגלל מסך הריח לא יצא לך לצלם

שאלה, מי יודע ????

סתם בגלל הג'יפה, לא היה חשק לצלם

אלא לחכות שהלונה פרק ייסגר ( והיינו שם מהפתיחה ב 16:00 עד הסגירה ב 23:00, לא קל !!!), ונחבור למזגן באוטו, שייבש את הזיעה ויוריד את חום הגוף לערכים נורמליים....

אורי404

New member
אני מבין אותך לגמרי.

אלא לחכות שהלונה פרק ייסגר ( והיינו שם מהפתיחה ב 16:00 עד הסגירה ב 23:00, לא קל !!!), ונחבור למזגן באוטו, שייבש את הזיעה ויוריד את חום הגוף לערכים נורמליים....
אני מבין אותך לגמרי.
בהחלט לא נעים להיות במקום צפוף ודחוס, שבטח אנשים רבים נדחפים בתור, תוך כדי נקיטת אלימות. אגב, המתקן שאהבתי בלונה פארק (שיש לו טיפה קשר לתחבורה), הוא מתקן הרכבל, שעד כמה שידוע לי כבר לא נמצא.

נכון, הוא כבר לא קיים

אני מבין אותך לגמרי.
בהחלט לא נעים להיות במקום צפוף ודחוס, שבטח אנשים רבים נדחפים בתור, תוך כדי נקיטת אלימות. אגב, המתקן שאהבתי בלונה פארק (שיש לו טיפה קשר לתחבורה), הוא מתקן הרכבל, שעד כמה שידוע לי כבר לא נמצא.
נכון, הוא כבר לא קיים
אחרי שנהרג שם נער שנתלה על הקרונית, לפני 10 שנים בערך.

גם אני אהבתי אותו

אני מבין אותך לגמרי.
גם אני אהבתי אותו

מצב
הנושא נעול.
למעלה