שאלה: מה הפלייליסט בהופעה הקרובה?

dw2322

New member
שאלה: מה הפלייליסט בהופעה הקרובה?

ובפרט מה ההבדל מול ההופעה הקודמת?

אין שינוי אין הבדל

הכל אותו דבר... האנשים החדשים פג'ו צבאית ואולי על קו המים יותר טוב כלום החברים הישנים שלי (לאחרונה הוא חזר לשיר את זה) ביום שמש יפה מתחמם זמן מלטף ומשקר איש יקר פנסים (אולי) הדרן: מרי לנצח- גירסא 2003 בוא-2003 בחולצת פסים-2003 המממ זה מה שאני זוכרת כרגע בעיקרון אם היית כבר בהופעה שלו הפלייליסט אותו דבר רק הדרנים חדשים.. כלומר בגירסאות חדשות

Ez sLeeP

New member
אני בעד להפעיל קשרים,

ולשים את 'כשהקיץ יבוא' בפלייליסט. WHOEVER מצליח, יקבל נשיקה וחיבוק ממני.. (זה אמור להיות תמריץ, שתפו פעולה..)
נדבו'ש.

ZVI Z

New member
ושגם יהיה אלקטרוני אם אפשר?

כן בטח.זה לא מתאים להופעה העכשוית.למרות שיש עוד שירים שלא מתאימים לאלקטרו לייב ואני שמח שהם בפנים.יש פה משהו מאוד מוזר.

Ez sLeeP

New member
שאלתי אם זה מתאים או לא?

אכפת לי?! כאילו - לא! |נדב במגמת בלונדינויות שנאה ויאה רק בגבולות רמת אביב ובית הספר הריאלי העברי בחיפה..|

ZVI Z

New member
לא זכור לי ששאלת

בכל מקרה,גם למר לידר לא ממש אכפת מגחמותיו האישיות של חבר פורום מכובד ככל שיהיה.

dw2322

New member
תודה ../images/Emo45.gif

הייתי כמה פעמים. האחרונה היתה באונ' בר-אילן.

צר לי לאכזב...

אני חושב שאתם טועים. ההופעה של עברי הולכת להיות משהו כמו חצי שעה. זה ממש לא הולך להיות פלייליסט רגיל. לדעתי זה הולך להיות ממש ממש מקוצר, ורק אלקטרוני. ויש שתי אפשריות: הראשונה, בדומה להופעה שהיתה במסיבה של שירזי ביום הגאווה, כלומר 8 שירים (שמתוכם אנו מכירים את "מרי לנצח" המחודש, "זמן", "חולצת פסים" ו"בוא"). והשניה היא רק 4 השירים האחרונים (שכתובים למעלה) בדומה להדרן שהיה ב"ניצנים" וב"אמפי וואהל". זו דעתי, מקווה שאתבדה. איש יקר

אהמממ נכון

.... ההופעה לא אמורה להיות גדולה ואמורה להיות כולה אלקטרונית לצערי הרב רב רב... בכול מקרה אני ממש אהבתי את הסיכוי שהוא ישיר את "איש יקר"

ההופעה של עברי באוני'

תמשך כשעה... אני חושב שעברי יתן הופעה בסגנון מה שהוא נתן בניצנים (לעברי יש מבנה אחיד להופעות בתשלומי הון עתק ומבנה אחיד להופעות חינמיות בפסטיבלים וכאלה) אני לא יודע מה היה בניצנים כי כפי הזכור לכם לא הייתי בארץ (הייתי באותו הזמן בים מרמרה מפליג מאיי הנסיכים לחופי איסטנבול) אבל אני מנחש שזה יהיה ככה אם יש פה מישהו שהיה שם וזוכר את מבנה ההופעה בניצנים שיכתוב אותה ואני כבר אוכל להעריך טוב יותר האם זה מה שיהיה באוני'

ZVI Z

New member
לא נראה לי הגיוני

זה היה 16 שירים. משהו כמו שעה ורבע.

ההופעה בניצנים

ההופעה בניצנים הייתה משהו כמו חצי שעה אחרי שפגשתי אותו.. אז די הייתי ב"היי" כזה אבל למיטב ידיעתי הוא הופיע משו כמו שעה ומשהו..

ושוב אני יתקן

דברים טובים עוברים מהר כנראה. אבל ההופעה של עברי בניצנים היתה כמעט זהה לאמפי וואהל, ונמשכה, יחד עם ההדרנים, על השעון, שעה וארבעים דקות. ובקשר לזמן ההופעה, נאמר היום ברדיו ת"א, הרדיו שנתן חסות לארוע, שהוא עולה ב-23:00 ומייד אחריו ב23:30 עולה איזה DJ לתת בראש. מה שמגביל את זמן ההופעה ל30 דקות. ז"א דומה למה שהיה בשירזי פחות או יותר.

למעלה