שאלה מגעילה ברשותכן

maybaby

New member
שאלה מגעילה ברשותכן../images/Emo140.gif

זה פשוט המקום היחיד שיש לי לשאול בינתיים אז סליחה מראש.... אמנם עוד לא התחלנו לנסות להביא ילד לעולם אבל בקרוב זה יהיה וכבר שבוע הבא אני עושה בדיקות גנטיות והתחלתי לקחת חומצה פולית אבל המחזור שנגמר לי עכשיו אחרי שהפסקתי עם גלולות שבוע שעבר בקושי היה כלומר רק יום אחד ראיתי אותו על הפד אבל בשאר הימים הפד היה נקי לחלוטין וראיתי דם והפרשה חומה רק בנייר טואלט בשרותים. אני לא יודעת מה לעשות... אני לא חושבת שאני בהריון אבל האם זה מראה על בעיה כלשהי? גם חודש שעבר המחזור היה קצר ובקושי היה (אבל יותר מהפעם האחרונה). תודה למי שקראה עד כאן, אני.

אני מציעה שתעשי בדיקה

הרבה בנות ראו כתמים חומים בזמן ההיריון דבר בעיקר העיד על השתרשות. אני מציעה שתבצעי בדיקה ביתית. אין לך לדעתי מה לחשוש כל עוד הכתמים הופסקו

sweet solit

New member
הרבה פעמים

אחרי הפסקת גלולות זה קורה, בגלל שרירית הרחם דקה תני לעצמך קצת זמן- אני מהמרת שזה יסתדר

גם אצלי המחזורים היו מאוד קצרים,

הם עדייןלא ארוכים אבל עם הגלולות היה לי מחזור בערך יומיים... וכששאלתי את הרופא הוא אמר שזה בסדר

maybaby

New member
עכשיו אני מבולבלת

וההתלבטות היא...ללכת לרופא נשים לבדיקה כללית או לעשות בדיקה בבית??? יש למישהי דעה נחרצת? וכמה עולה ערכת בדיקת הריון בסופר פארם?

לדעתי הלא מקצועית,

עדיף לעשות בדיקה ביתית (עולה בסביבות 50 ש"ח) אם יוצא חיובי - מעולה
ואם יוצא שלילי תמיד אפשר להתייעץ גם עם הרופא

maybaby

New member
תודה בנות../images/Emo140.gif ושאלה

אני אעדכן אתכן בערב מה קורה.... את הבדיקה עושים בבוקר? בערב?

leadoron

New member
בעיקרון

לפני האיחור או בימים הראשונים לאיחור מומלץ לעשות בבוקר (שתן ראשון) אחר כך, לא משנה... בקיצור הודאות בשתן של הבוקר גבוהה יותר (ודאות = שיעור ההורמון)

maybaby

New member
איזו ערכת בדיקה לקנות../images/Emo35.gif../images/Emo53.gif

אני רוצה לצאת עכשיו לכיוון הסופר פארם ואין לי מושג איזו ערכת בדיקת הריון לקנות. כלומר לאיזה חברה הערכה הכי טובה? על מה אתן ממליצות?

maybaby

New member
חזרתי מהסופר פארם ויש לי שאלה....

הבנתי נכון שזה הכי מדוייק לבדוק בבוקר עם הערכת בדיקת הריון? (למרות שזה לא מקרה של איחור בווסת) עוד שאלה...ראיתי שקיימת בסופר פארם רק ערכת ביוץ של חברה אחת שמכילה 5 בדיקות ועולה 130 ש"ח. האם יש ערכות של עוד חברות? והאם הן יותר זולות?

יש ויש..

בנות פה רכשו את הערכות הקנדיות והבנתי שהן די מרוצות, בשרשורים בעמודים קדומים (שבוע שעבר-השבוע) תוכלי למצוא שרשורים בנושא וגם קישורים.

maybaby

New member
ובקשר לשאלה הראשונה?

אף אחת לא ענתה:( והתכוונתי חוץ מהקנדיות...

maybaby

New member
עשיתי את הבדיקה../images/Emo124.gif../images/Emo53.gif

יצאתי קצת מבולבלת.. יצא קו אחד בחלון הביקורת האליפסי והחלון המרובע ריק אז זה אומר שאני לא בהריון, הבנתי נכון? אשמח עם תעזרו לי במהרה....

Kמיקמי

New member
לצערי,אני לא יכולה לעזור לך כי אף

פעם לא השתמשתי בערכה לזיהוי ביוץ... מקווה שאחרות יודעות ויעזור לך.

למעלה