שאלה ל-אנדי ושו"ת:

מצב
הנושא נעול.
שאלה ל-אנדי ושו"ת:

שאלה ל-אנדי ושו"ת:
האם יש לך מידע מדוייק לגבי שם מרכיב האוטובוסים הדו-מפרקיים של דן ממספר פנימי 211 ועד 457 ? יעני מתי בדיוק זה "הארגז", מתי זה"מרכבים" ומתי זה..........."מגן צטווד" ?

לגבי 200 עד 210, אין צורך בפירוט.

שאלה ל-אנדי ושו"ת:
האם יש לך מידע מדוייק לגבי שם מרכיב האוטובוסים הדו-מפרקיים של דן ממספר פנימי 211 ועד 457 ? יעני מתי בדיוק זה "הארגז", מתי זה"מרכבים" ומתי זה..........."מגן צטווד" ?
לגבי 200 עד 210, אין צורך בפירוט.

מעניין לציין ש- 261 דו-מפרקיים שרתו

שאלה ל-אנדי ושו"ת:
מעניין לציין ש- 261 דו-מפרקיים שרתו
עד היום ב-דן, מאז ומעולם. יפה. מתוכם: 260 מחברת מאן ו-אחד יחיד מחברת וויט.

תראה....

שאלה ל-אנדי ושו"ת:
תראה....
מעולם לא ערכתי רישומים אך אני זוכר הרבה מאוד מכונות. נסעתי כ"כ הרבה בדו-פרקיים שהם פשוט נחרטו לי בזיכרון... ע"פ אסף ונעה, והזיכרון שלי מאשר זאת 210-240 הן מתוצרת הארגז, כאשר 210 היא הנסיונית. כמו כן 241 ו-457 הראשונה והאחרונה מתוצרת הארגז גם כן. אם תהיה טבלה עם מספרי המפרקיות אוכל לומר על הרבה מהן היכן הורכבו. לטעמי "מגן צ'טווד" (טוב, נו - הצאצא שלה) הרכיבו יותר טוב את הדו-פרקיים מאשר "הארגז" והם גם היו יותר מהודרים בעיקר מבחינת צבעי החומרים ושילובם (שוב, לטעמי). היה גם הבדל קטן בצביעה בין הארגז למרכבים (המשך הפס האלכסוני באמצע האוטובוס עד למטה), כמו גם ההבדל בשלט ה"עוצר" שממשיך עד היום. הגופן בשלט של מרכבים הרבה יותר יפה.

יצחקA

New member
הבדל בשלט ה'עוצר'?

תראה....
מעולם לא ערכתי רישומים אך אני זוכר הרבה מאוד מכונות. נסעתי כ"כ הרבה בדו-פרקיים שהם פשוט נחרטו לי בזיכרון... ע"פ אסף ונעה, והזיכרון שלי מאשר זאת 210-240 הן מתוצרת הארגז, כאשר 210 היא הנסיונית. כמו כן 241 ו-457 הראשונה והאחרונה מתוצרת הארגז גם כן. אם תהיה טבלה עם מספרי המפרקיות אוכל לומר על הרבה מהן היכן הורכבו. לטעמי "מגן צ'טווד" (טוב, נו - הצאצא שלה) הרכיבו יותר טוב את הדו-פרקיים מאשר "הארגז" והם גם היו יותר מהודרים בעיקר מבחינת צבעי החומרים ושילובם (שוב, לטעמי). היה גם הבדל קטן בצביעה בין הארגז למרכבים (המשך הפס האלכסוני באמצע האוטובוס עד למטה), כמו גם ההבדל בשלט ה"עוצר" שממשיך עד היום. הגופן בשלט של מרכבים הרבה יותר יפה.
הבדל בשלט ה'עוצר'?

תודה רבה. בקשתך בטיפול הממונה:

תראה....
תודה רבה. בקשתך בטיפול הממונה:
תיכף תקבל מסר...

במיוחד לארז הדרומי - דחפן 9176 דן

שאלה ל-אנדי ושו"ת:
במיוחד לארז הדרומי - דחפן 9176 דן
התמונות צולמו לפני קצת יותר משנה במוסך צ.ד. בתמונה - אורי כתריאל, הגרריסט החרוץ (והנחמד) של דן.

זה הוו. השני בנוי בצורת משולש.

אחלה
יכול להיות מצב שראיתי
גרר אחר של דן. יש להם משהו חדש מאחור אולי וו גרירה. צבוע כחול כאשר לכול האורך יש משהו כמו דפנות. האוטו שראיתי היה מאן צבוע כמו בתמונה.
זה הוו. השני בנוי בצורת משולש.

ובונוס - גרר 9175, מתנה ממ.א.ן

שאלה ל-אנדי ושו"ת:
ובונוס - גרר 9175, מתנה ממ.א.ן
תאריך ומיקום: 15.05.2003, חניון עשר טחנות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה